Sindromul bore out. Un francez va primi daune de la angajator pentru că s-a îmbolnăvit de plictiseală

Un bărbat din Franța a primit daune în valoare de 40.000 de euro de la locul de muncă, pe motiv că s-a îmbolnăvit de plictiseală. 


Frédéric Desnard a dat în judecată compania la care lucra pentru că nu i s-a dat nimic interesant de făcut în timpul programului, argumentând că rolul său managerial a fost atât de plictisitor  încât l-a condus la depresie, notează The Telegraph. 

Mai mult, termenul folosit în instanță a fost acela de Bore out, care este opusul sindromului  „Burnout”, care se produce atunci când un angajat muncește până la epuizare și intră în colaps nervos. 


Deși era angajat pe post de „director de serviciu general”, bărbatul susține că sarcinile sale se rezumau la rezolvarea problemelor personale ale șefilor, cum ar fi escortatul copiilor acestora de la școală, iar, uneori, era pur și simplu trimis acasă, pentru că nu avea ce să facă la birou. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel