Ce se întâmplă dacă lași vasele...
București, 17 septembrie 2024.
Ziua mondială a siguranței pacientului este marcată anual la 17 septembrie. Și în 2024, SANADOR se aliniază temei alese de Organizația Mondială a Sănătății pentru acest eveniment, „Îmbunătățirea diagnosticului pentru siguranța pacienților”, reiterând cu acest prilej preocuparea continuă pentru siguranța pacienților și a personalului medical.
„Un diagnostic corect înseamnă siguranță!”, astfel că SANADOR investește continuu în echipamente medicale și tehnologii performante, dar și în servicii medicale de excelență, asigurate de echipe medicale de top, pentru a asigura pacienților diagnostice prompte, corecte și în siguranță. În acest mod, persoanele aflate în suferință care aleg serviciile SANADOR beneficiază de diagnosticare și tratament în cel mai scurt timp.
Siguranța deplină a îngrijirilor medicale reprezintă pentru SANADOR o obligație asumată a unui act medical de calitate. Iar dezvoltarea continuă de la SANADOR se traduce în ani de viață și ani de viață sănătoasă câștigați pentru pacienții din întreaga țară, care au ales SANADOR.
La Spitalul Clinic SANADOR, accentul este pus pe asigurarea celor mai bune îngrijiri, pentru a reduce la minimum riscurile asociate serviciilor medicale. Toate cele 12 săli de operații și cele trei secții de terapie intensivă din Spitalul Clinic SANADOR sunt dotate cu centrale proprii de tratare a aerului, pentru a reduce la minimum riscul de infecții, în vreme ce toate procedurile de diagnostic sau tratament care presupun iradiere sunt efectuat în condiții de maximă siguranță, cu cele mai noi tehnologii, pentru maximă siguranță.
La Spitalul Clinic SANADOR sunt rezolvate cu succes chiar și cele mai complexe cazuri, de echipe medicale de elită, cu stagii de pregătire în centre internaționale de referință, multe dintre intervenții fiind efectuate în premieră națională.
Postoperator, pacienții primesc îngrijiri avansate în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă de la Spitalul Clinic SANADOR, acreditată ca secție ATI de categoria I – nivel maxim de competență extinsă pentru o recuperare optimă.
Înființat în anul 2001, SANADOR a cunoscut o continuă dezvoltare organică, în prezent deținând cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din țară, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale și puncte de recoltare, radiologie și imagistică medicală de înaltă performanță, situate în București. Spitalul Clinic SANADOR este singurul spital privat din România care asigură o gamă complexă de servicii medicale, inclusiv chirurgie majoră, cu sprijinul Secției ATI de nivelul I, chirurgie cardiovasculară minim invazivă în primul bloc operator complet digitalizat din România și în Laboratorul de Cateterism, dotat cu două angiografe de înaltă performanță, dar și urgențe medicale și chirurgicale prin Compartimentul de Primiri Urgențe adulți și copii, singurul din sistemul medical privat, imagistică nonstop, 26 de linii de gardă și flotă proprie de ambulanțe.
Link video: https://www.youtube.com/watch?v=q4GQRWQc3es
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Ce se întâmplă dacă lași vasele...
Nu trebuie să tai sânul ca să învingi...
Pentru unele persoane cu leziuni la...
Cum să faci ca puținul să ți se pară...
De ce pe vremuri oamenii erau mai...
Acesta este lucrul îngrijorător pe care trebuie să îl știi despre...
De ce apar musculițele de oțet și cum...
Nu o să-ți vină să crezi ce alimente...