Și-a mărit de cinci ori bustul și a vrut încă o operație, însă medicii au refuzat-o: iată de ce

Operații estetice
Ea este femeia este pasionată de operațiile estetice. Pentru obsesia ei a cheltuit peste  200.000 de dolari. Deși și-a mai drit o operație de mrire de bust, medicii au refuzat-o. Iată și motivul:

Tara Jayne McConachy a dezvoltat o obsesie pentru operațiile estetice. În vârstă de 32 de ani, aceasta locuiește în Melbourne. Recent, ea a încercat să-i convingă pe specialiști să o mai supună la cea dea șasea operație la bust. 

”Toate formele mele sunt minuscule, cu excepția sânilor. Sunt în căutarea unui bust mai mare. În prezent am mărimea 540 și, pur și simplu, nu sunt deloc mulțumită de piept.”, a explicat femeia.

Tara, care se compară cu o ”păpușă de plastic”, a observat că pielea din zona respectivă se odula și a sperat că ”umplerea spațiului” va rezolva problema. 

”M-am gândit doar să fac o operație și să am sâni mai mari. Acesta va fi factorul wow și exact ceea ce am nevoie”, a mai spus ea.

Dar Tara a rămas dezamăgită după ce medicii au refuzat-o și i-au pus o condiție pentru a putea realiza operația.

De altfel, ea se compară cu păpușa Barbie în mai multe postări pe Instagram: „VerifiedI’m not a one in a million kind of girl...I’m a once in a lifetime kind of Barbie”, sau „The difference between me and Barbie is no one gets to play with me” sunt doar cîteva dintre textele care îi însoțesc fotografiile.

Citește continuarea pe Spectacola și află despre ce este vorba.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel