SEMNAL de ALARMĂ pentru români, direct din UK. Cum a ajuns un pensionar cu 7 copii să doarmă pe bancă

Banca pe care dormea pensionarul românul. Foto: DC News
Povestea unui român găsit pe bancă, în Londra, Marea Britanie, arată o altă față a realității de după Brexit. Vorbim de o situație dură, în care niciun copil nu și-ar dori să-și vadă părintele. 

Mihai are 66 de ani, șapte copii și 800 de lei pensie. A plecat dintr-un sat din Bacău în Londra, Marea Britanie, cu avionul, pe 17 decembrie. Dar zilele trecute, Steve Benson l-a găsit dormind pe o bancă și i-a cerut ajutorul dr. Daniel Mirea, pentru a înțelege ce i s-a întâmplat. 

„Eu cred că este foarte multă lume dezorientată și de Brexit. Condițiile de trecere a frontierei sunt mai stricte! Nici nu știu dacă pot doar cu buletinul. E confuzie. Pe noi nu ne interesează nimic, să fie sănătos, să ajungă acasă”, a spus dr. Daniel Mirea pentru DC News, psiholog la bază, precizând de asemenea că, în zilele noastre, am ajuns în stadiul în care unui om îi e frică să primească ajutor. Și nu întâmplător a spus asta. Am aflat ulterior de ce.  

Motivul incredibil pentru care bătrânul dormeea în parc, pe o bancă, și de ce a fost reticent să primeasă ajutor, aflați pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel