Rod Stewart, vindecat de cancer după o luptă de doi ani

Sir Rod Stewart a dezvăluit că s-a vindecat de cancer de prostată după doi ani în care a urmat în secret un tratament împotriva acestei afecţiuni, relatează luni Press Association.

Cântăreţul britanic în vârstă de 74 de ani, diagnosticat în 2017 cu cancer în fază incipientă, a fost declarat vindecat în luna iulie, notează Agerpres. 

Rod Stewart a dezvăluit informaţii despre boala de care a suferit în timpul unui eveniment de strângere de fonduri pentru The Prostate Project şi European Tour Foundation, organizat în weekend în Surrey.

Vorbind alături de unii dintre foştii săi colegi din trupa Faces, Kenney Jones şi Ronnie Wood, Rod Stewart a lansat un apel către toţi bărbaţii pentru a face vizite la medic în vederea depistării precoce a acestei afecţiuni.

Cântăreţul a declarat că analizele regulate l-au ajutat să identifice cancerul de care suferea în faza iniţială, ceea ce i-a îmbunătăţit şansele de a intra în remisie.

''În urmă cu doi ani am fost diagnosticat cu cancer de prostată. Nimeni nu ştie despre asta, dar m-am gândit că a venit timpul să spun tuturor. M-am vindecat acum, doar pentru l-am tratat din timp'', a precizat artistul. Tată a opt copii, Rod Stewart a adăugat că în timpul tratamentului a continuat să aibă o atitudine pozitivă şi să râdă.

''Trebuie neapărat să mergeţi la doctor'', a declarat el potrivit Mirror

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

indulcitori artificiali - FOTO: Freepik@italo2
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel