REZIDENȚIAT 2020: Mai sunt 2.859 de locuri și posturi NEOCUPATE, după a treia zi de repartiție

Repartizare la REZIDENTIAT 2020. Foto: MS
Repartiția la REZIDENȚIAT 2020 continuă, Încă sut aproape trei mii de locuri și posturi neocupate. Medicina de Familie, Urgența, Bolile Infecțioase și  Terapia Intensivă – cele mai multe locuri rămase libere. n

Începută pe 24 noiembrie, repartiția la REZIDENȚIAT 2020 se va încheia vineri seară, conform calendarului. La finalul celei de-a treia zile de repartiție, au rămas neocupate 2.739 de locuri la Medicină și 120 de posturi în unități medicale din România. 

Repartizarea se face online, prin teleconferinţă, începând cu ora 9:00

Cele mai multe locuri neocupate sunt la Medicina de Familie – 285, la Medicina de Urgență – 189, la Medicină Internă – 181, la Boli Infecțioase – 168 și la Anestezie ȘI Terapie Intensivă – 165. 

AICI LISTA CU LOCURI NEOCUPATE

Repartiția pe domeniul FARMACIE s-a încheiat marți, 24 noiembrie, iar cea pentru MEDICINA DENTARĂ miercuri 25 noiembrie. 

Din totalul locurilor la FARMACIE 5 au rămas neocupate, la disciplina farmacie generală (vezi aici LISTA) și 44 la MEDICINĂ DENTARĂ, disciplina stomatologie generală (vezi aici lista). 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel