Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Rămășițe a peste 2.200 de fetuși, descoperire macabră în casa unui medic din Illinois
15 sep, 12:11
Rudele unui medic din Illinois care a operat într-o clinică de întreruperi de sarcină au găsit în casa acestuia rămășițe a 2.246 de fetuși conservate medical, au anunțat autoritățile americane.
Dr. Ulrich Klopfer a decedat pe 3 septembrie, iar rudele au găsit în casa lui rămășițe de fetuși când făceau ordine. Printscreen/WNDU

Dr. Ulrich Klopfer a murit pe 3 septembrie. El a condus o unitate de sănătate a femeilor din South Bend, care includea clinici de avort, înainte ca licența să îi fie suspendată în 2015, conform CNN. Rămășițele au fost găsite joi la domiciliul său din comitatul Will, Illinois de rudele care făceau ordine în obiectele sale personale. 

BBC notează că medicului îi fusese revocată licența din 2016, pentru că nu a raportat autorităților că a făcut întrerupere de sarcină unei fete de 13 ani. El ar omis, de asemenea, să se asigure că în timpul procedurilor erau prezenți și alți membri ai personalului.

Rămășițe conservate perfect ținute acasă

După decesul medicului, un avocat care reprezentintă familia sa a sunat la biroul de medicină legală din comitatul Will pentru a anunța că rudele au descoperit ceea ce păreau a fi rămășițe de fetuși și a solicitat asistență în îndepărtarea corespunzătoare a acestora, a declarat biroul șerifului din Will.

Când detectivii au ajuns la adresă, au găsit rămășițele fetale perfect conservate. Biroul legistului le-a ridicat, iar familia cooperează pe deplin cu ancheta, se mai arată în comunicatul citat de CNN.

Deocamdată autoritățile au spus că în casa medicul nu au fost găsite indicii care să arate că acesta ar fi făcut întreruperi de sarcină la domiciliu, dar ancheta continuă, WNDU


Ştiri Recomandate

Creier activ: cum să-ți menții creierul tânăr și la vârste înaintate
Fibroza chistică: boala genetică poate da simptome și purtătorilor, care nu fac boala
Acneea și depresia, conexiune stranie care durează doar câțiva ani
5 lucruri pe care orice femeie ar trebui să le știe despre cancerul ovarian
Produse din plante care interacționează cu medicamentele. Ce să eviți
Rujeolă în copilărie, risc crescut pentru o boală pulmonară cumplită la vârstă adultă
Comentarii