Puștiul de 9 ani care a primit într-o zi peste 5.000 de cereri de adopție. VIDEO VIRAL

Jordan. Foto: Print screen Oklahoma News 4
Jordan, un puști orfan în vârstă de 9 ani, care a fost întrebat ce își dorește cel mai mult în viață, a răspuns sincer: o familie. Video-ul a devenit viral, iar până acum are deja peste 5.000 de cereri de adopție. 

Jordan, un băiat în vârstă de 9 ani din Oklahoma, a rupt inimile telespectatorilor unui post TV când le-a spus sincer: „Sper că unul dintre voi mă alege”, într-o știre despre experiența sa la casa de copii. 

Ca urmare, Departamentul de servicii umane din Oklahoma a fost copleșit de cereri venite din partea oamenilor care doresc să îl adopte și să-i ofere o familie pentru totdeauna. În primele 12 ore de la difuzarea poveștii, săptămâna trecută, agenția a primit peste 5.000 de solicitări de la oameni din toate statele SUA.

Directorul Departamentului de servicii umane din Oklahoma a explicat că Jordan este parte a unei serii de materiale menite să atragă atenția asupra copiiilor care rămân în sistem și nu sunt adoptați, din cauza problemelor de comportament sau fizice pe care le au. Drama băiatului e cu atât mai mare cu cât el are un frate care a fost adoptat. 

În povestea originală de pe Oklahoma's News 4, Jordan i-a spus jurnalistului care-l intervieva că, dacă ar putea merge oriunde în lume, ar fi „la o petrecere de adopție”. Când a fost întrebat ce trei dorințe și-ar pune, Jordan a spus: „Familie, familie și familie ... mi-ar plăcea doar să am o familie, cineva care să se cheme mama și tata, sau doar mama, sau doar tata. Nu prea contează”. 

"Aș putea avea oameni cu care să stau de vorbă oricând am nevoie", a adăugat el. ”Sper că unul dintre mine mă va alege”, a încheiat băiatul. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel