Patru ZODII marcate de Mercur în semnul Fecioarei. Recomandările astrologului: le rezolvă pe toate

Astrologul Dc News Daniela Simulescu spune că de azi, 12 august, Mercur a intrat în semnul Fecioarei.

Astrologul DC News Daniela Simulescu afirmă că odată cu intrarea lui Mercur în semnul Fecioarei - până la sfârșitul lui august - patru zodii vor fi mai afectate în mod deosebit.

”Mercur iese din Leu și intră în Fecioară, unde va sta până pe 1 septembrie. (...) Venus face un trigon cu Pluto care ne dă putere să trecem peste păcăleli. (...) Mercur în Fecioară ne ajută mai mult, ne relaxează, ne face mai analitici, mai critici, dar ne ajută să facem și alte socoteli. (...) Atât timp cât e în Fecioară Mercur, le rezolvă pe toate. (...) Când vorbim despre Mercur, știm că are legătură cu Hermes, zeul comunicării, cel care transmite informația. (...) Mercur se simte foarte bine în două semne, în Fecioară și în Gemeni. Când ajunge în Fecioară, schimbă modul comunicării. E precum un profesor: rezolvăm problema, găsim soluții, cât investim, cât câștigăm, în cât timp. Totul e cât mai clar, cât mai simplu. E mai anxios Mercur în Fecioară, dar îi place totul simplu și logic.

Până pe 30 august, ne vom confrunta cu chestiuni de rezolvat, cu probleme. Mercur în Fecioară va vedea ce nu funcționează. Vom fi mai critici, mai pretențioși. E setat spre a observa greșeala, dar nu intenționat, ci pentru a rezolva. (...) Nu avem doar Mercur în Fecioară, ci și  pe Venus până la sfârșitul lunii august, dar și Marte până în septembrie. Asta înseamnă că e multă energie de Fecioară și trebuie să fim direcționați către tot ce înseamnă productivitate, să optimizăm, să corectăm, să vindecăm”, a afirmat Daniela Simulescu.

La ce aspecte să fiți atenți puteți citi pe Dc News.

Zodiile cele mai marcate de Mercur în Fecioară sunt: Fecioară, Gemeni, Săgetător și Pești. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel