Oana Roman, infectată cu COVID: Am reușit să fentez boala 2 ani

Oana Roman, infectată cu COVID. FOTO Instagram @Oana Roman
Oana Roman se numără printre persoanele care timp de doi ani de zile a reușit să se ferească de Covid. ”Până la urmă nu am scăpat. Noroc că a trecut ușor.”

Oana Roman a trecut prin momente grele zilele trecute. Vedeta a fost infectată cu COVID-19, motiv pentru care a decis să ia o pauză de la rețelele de socializare. Soția lui Marius Elisei  a aflat că a fost infectată cu virusul SARS-Cov2 vineri dimineață, când testul rapid a ieșit pozitiv. Ulterior, vedeta s-a autoizolat și a decis să nu spună nimănui despre starea ei de sănătate pentru a nu-și panica familia. 

Acum, Oana Roman a decis să împărtășească acest lucru cu fanii săi, pe rețelele de socializare. După cinci zile de când a aflat că este infectată cu virusul Sars-Cov2, vedeta și-a făcut un test rapid, care a ieșit negativ, astfel că a ieșit din carantină.

"Miercurea trecută v-am spus că deodată m-am simțit rău și de atunci nu am mai apărut pe story. Vineri dimineață a ieșit testul negativ dar eu deja mă izolasem acasă încă de miercuri. Am luat tratament încă din prima zi și am avut o formă ușoară. Azi testul a ieșit negativ și au trecut 5 zile de carantină, iar mâine sunt 7 de când stau cuminte acasă. Am reușit să fentez boala 2 ani dar până la urmă nu am scăpat. Noroc că a trecut ușor. (..).", a scris Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

CITEȘTE MAI MULT PE SPECTACOLA.RO

Mirabela Dauer, cu sechele după infectarea cu Covid

Mirabela Dauer, îndrăgita cântăreață, a trecut prin ”experiența” COVID, după ce aproape doi ani de zile a reușit să se ferească de infectarea cu noul coronavirus, iar faptul că a fost vaccinată cu schema completă, plus doza ”booster”, a avut doar o formă ușoară a bolii, însă a rămas cu ceva sechele.

“Tocmai când s-a terminat pandemia asta, am luat și eu Covid. Vorba aceea, urma scapă turma. Din fericire, am avut o formă ușoară de boală, pentru că sunt vaccinată cu toate cele trei doze. Dacă se mai putea, o făceam și pe a patra. Nu mi-a fost frică de virus, eu nu prea am frică de boală. L-am luat dintr-o întâmplare. Nu am avut febră, nu am avut mare lucru, dar am rămas puțin cu o tuse”, a povestit vedeta, în emisiunea ”Exclusiv Vip”, de la Prima TV, citată de Click. (Citește mai departe AICI)

Vezi și: Keo, despre recuperarea post-COVID: Nu mă simt foarte "original". A fost un pic mai complicat decât mă așteptam

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel