O femeie și-a comandat pizza, dar când a vrut să mănânce din ea a avut un șoc. De necrezut ce „ingredient” periculos a găsit/ FOTO
25 aug 2021, 20:40

O femeie a avut parte de un șoc, după ce și-a comandat o pizza și a vrut să mănânce din ea.

Gemma Barton din Thornton Cleveleys, Lancashire (Marea Britanie) avea poftă de pizza, motiv pentru care a decis să facă o comandă la un celebru lanț de restaurante fast food. La scurt timp după ce curierul a adus comanda, femeia a început să mănânce din pizza fără să se gândească la ce urma să se întâmple.

În timp ce mânca, la un moment dat, atenția i-a fost atrasă de un detaliu bizar. Inițial, aceasta a crezut că este vorba doar despre un ingredient din mâncare. Totuși, când a privit mai atent, aceasta a realizat că în pizza este un șurub cu piuliță, de mărimea unei măsline.

Enervată la culme de ceea ce a descoperit, aceasta nu a mai stat pe gânduri și a fotografiat pizza comandată. Ulterior, Gemma a publicat fotografiile pe rețelele de socializare,  stârnind numeroase comentarii și reacții în rândul internauților.

Citește continuarea pe Spectacola și află ce s-a întâmplat după ce femeia a făcut publice imaginile pe rețelele de socializare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?