Nouă lege a Sănătăţii, în Parlament. Ioana Constantin (PMP): Am lăsat-o moştenire, dar nu se uită nimeni la ea

EXCLUSIV
Ioana Constantin a declarat, joi, 8 aprilie, în cadrul interviului DC NEWS - "Carantină, criză politică și decizii pentru români", că partidul din care face parte, PMP, a depus un proiect de lege a Sănătăţii în Parlament înainte de încheierea mandatului. 

"Noi, cei de la PMP, chiar am redepus Legea Sănătăţii, înainte de finalul mandatului trecut. Am lăsat-o moştenire în Parlamentul României. E o lege creată de comisia de la Administraţia Prezidenţială, cu specialişti printre care şi domnul Virgil Păunescu de la Timişoara, oameni, medici care chiar cunosc sistemul.

Sigur că ea poate fi actualizată, modernizată şi aşa mai departe, dar ea este în Parlamentul României. Nu se uită nimeni la ea, noi am lăsat-o acolo. E clar că e nevoie de o lege a Sănătăţii modificată.", a declarat Ioana Constantin la DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel