Noi informații despre starea de sănătate a Cameliei Mitoșeru după ce a suferit un atac cerebral. Cum se simte actrița

Camelia Mitoșeru
Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență la spital după ce a suferit un atac cerebral. Actrița a fost găsită de către fiul ei, în propria casă. 

Camelia Mitoșeru trece prin momente dificile. Vedeta a ajuns din nou pe mâna medicilor după ce a suferit un atac cerebral. Mihai Mitoșeru este cel care a găsit-o pe femeie, în propria casă, incapabilă să vorbească. Acesta a povestit că a sunat-o pe mama lui să vadă dacă este bine, iar aceasta nu i-a raspuns la telefon. Mihai Mitoșeru a început să se îngrijoreze, motiv pentru care a mers de urgență la locuința Cameliei Mitoșeru, acolo unde a găsit-o pe vedetă în stare gravă.

Fără să stea prea mult pe gânduri, Mihai Mitoșeru a dus-o imediat pe mama sa la Spitalul Floreasca, acolo unde medicii i-au oferit vedetei primele îngrijiri medicale.

„Am mers peste ea și am găsit-o în cameră. Stătea în fund, dar nu putea vorbi deloc. Am dus-o, de urgență, la Spital, la Floreasca, medicii au preluat-o imediat. Acum este pe tratament pentru AVC, medicii știu mai bine diagnosticul.

Nu am putut vorbi cu ea. Am înțeles de la doamna doctor neurolog care se ocupă de ea, Alina Poalelungi, că poate vorbi acum, nu foarte bine, dar e totuși un pas înainte.

Acum, ce să zic? Stau și mă uit pe pereți, la tavan, mă rog la Dumnezeu să fie mama bine, să își revină!”, declara Mihai Mitoșeru pentru Fanatik.

Citește continuarea pe Spectacola și află care este starea acttriței și când va fi externată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel