Mihail Lala (OK Medical), despre clipul cu Delia și testarea COVID-19: „Toți au fost testați; Putem reveni la o viață normală!

Print screen clip OK Medical
Mihai Lala, managerul OK Medical, comentează preocuparea Ministerului Sănătății legată de ideea lansată în clipul publicitar în care apare cunoscuta artistă Delia. 

„Constat preocuparea Ministerului Sănătății cu privire la spotul OK Medical, în care Delia „concerta”. Spotul a fost filmat după ce, în prealabil, toți participanții au fost testați negativ RT-PCR SARS CoV-2. După filmarea acestui spot NU s-a îmbolnăvit nimeni. Nici nu a murit nimeni. 

Spotul promovează o idee, NU o realitate! 

Ideea este aceea că am putea reveni la o viață normală, dacă ne Testăm cu toții!

Realitatea, din păcate, este diferită: măsuri ilogice, ineficiente și fără nicio justificare științifică, care au distrus sectoare întregi din economie și au afectat psihic milioane de români!

Mă întreb de ce Ministerul Sănătății NU a fost la fel de preocupat de urmările altui concert: COLECTIV!!!”, scrie Mihail Lala, manager, pe pagina de Facebook a OK Medical. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel