Medic rezident, pus la pământ de paznicii unui magazin din Capitală. Scene șocante!
22 ian, 10:07
Un medic rezident la chirurgie generală a fost pus la pământ de paznicii unui magazin din Capitală, pe motiv că a furat produse alimentare.

Medicul Corneliu Brebenar a fost bruscat și trântit la pământ, paznicii încercând să îl imobilizeze, deși acesta țipa că nu a furat absolut nimic. Incidentul a fost filmat de un martor, iar imaginile au ajuns în spațiul public. După ce l-au imobilizat, paznicii au sunat la poliție. Însă, reprezentanții supermarketului au renunțat la plângere împotriva medicului și prin urmare nu a mai fost deschis dosar penal.

Cum se simte medicul rezident

 

"Mă simt mai bine, am brațul în ghips. Eu am ajuns la casă, am lăsat coșul la casă și am văzut în același timp mai erau două persoane în fața mea, urma să plătesc și am văzut că se umblă la uși și mi-a rămas ca o teamă de atunci de la Colectiv și evit pe cât posibil spațiile închise. M-am îndreptat spre ușă și am încercat să ies. La care un agent de pază în frunte cu agentul de la intrare au început să mă bruscheze, să tragă de mine. Nu au găsit nimic asupra mea. Totul este fals. Eu am avut doar o panică că am văzut că se umblă la uși și nu înțelegeam ce se întâmplă. Am lăsat alimentele acolo la casă, le abandonez, nu mai cumpăr și ies afară. Nu am scos produsele din coș, au rămas toate acolo.", a explicat medicul Corneliu Brebenar, tânărul bruscat de agenții de pază.

 


Ştiri Recomandate

Primele animale din lume vaccinate împotriva COVID-19


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri