Cum își creează creierul noi...
Medicul Andra Cristiana Tăbăcaru, specialist ATI la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, atrage atenţia că inclusiv pacienţii asimptomatici pot prezenta, în realitate, simptome ale infectării cu COVID-19, însă acestea sunt mascate şi pot fi uşor confundate cu alte probleme de sănătate.
Aceasta a observat că majoritatea pacienţilor ajung la ATI pentru că se prezintă la spital când plămânii sunt deja compromişi, motiv pentru care subliniază că riscurile şi gravitatea simptomelor cresc în momentul reinfectării cu SARS-CoV-2, motiv pentru care prudenţa şi respectarea măsurilor sanitare n-ar trebui să lipsească din rutina zilnică, chiar dacă am fost infectaţi şi ne-am vindecat.
Medicul spune că munca la spital este foarte grea. „La ATI trebuie să alergi de la patul unui pacient care trebuie intubat la patul altuia care are nevoie de cateter. N-ai timp nici măcar de un ceai. Apare o duritate după uşile secţiei de Terapie Intensivă. Acasă am coşmaruri, mă trezesc că ascult monitoare, chiar dacă sunt singură în casă. Sunt şi zile în care...”
Citește continuarea și află detalii despre inteligența virusului, pe DC NEWS
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Cum își creează creierul noi...
Consumul de ouă poate deveni o...
Conform cercetătorilor, cercetarea ADN accesibilă publicului este...
Franța acuză TikTok că promovează...
Site-ul Casei Albe susţine teoria...
Mii de oameni fac anual o operație...
Ceea ce mănânci în timpul sarcinii nu...
Robbie Williams le spune fanilor că selfie-urile şi abordările îi...