Liviu Dragnea, infectat cu noul coronavirus. Care este starea fostului lider PSD

Liviu Dragnea. Foto: Facebook
Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, aflat în închisoare, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, el fiind transferat la Spitalul Penitenciar Jilava pentru a primi tratament.

Avocata lui Dragnea, Flavia Teodosiu, a confirmat, pentru Agerpres, că fostul lider al PSD a fost confirmat ca fiind infectat cu noul coronavirus și a explicat că, deocamdată, starea acestuia este bună.

Dragnea a fost transferat de la Penitenciarul Rahova la Spitalul Penitenciar Jilava, unde sunt tratați deținuții infectați cu SARS-CoV-2. El va rămâne internat la spital timp de 14 zile, iar conducerea penitenciarului face o anchetă pentru a afla de unde s-au infectat fostul lider PSD și colegul lui de celulă.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de instanța supremă la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Oua rosii Paste - Foto: Freepik @pvproductions
EXCLUSIV
Marea greșeală pe care ai făcut-o după ce ai vopsit ouăle de Paște. Nu vei mai face asta de acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel