Lili Sandu, externată din maternitate: băiețelul ei a avut probleme de sănătate

Bebeluș, spital
Lili Sandu a stat mai mult timp în maternitate din cauza faptului că băiețelul ei a avut probleme de sănătate. Ea a fost externată.

Vedeta a rămas internată 10 zile din cauza faptului că băiețelul ei a avut o problemă de sănătate minoră, pentru care medicii au decis să îl mai țină sub supraveghere o perioadă. Din fericire, starea celui mic s-a îmbunătățit, iar artista a plecat acasă cu băiețelul ei.
“Un update actual ar fi ca suntem încă în spital pentru ca bebe TJ a hotărât că ar mai avea câteva asistente de cucerit. Acum zâmbesc, dar nu vreți sa știți haosul psihologic… Vă povestesc mai multe când ajungem acasă… Ne e dor de tati, offf”, a transmis Lili Sandu din maternitate, potrivit B1.
Proaspătul tătic, Silviu Țolu, i-a luat pe cei doi din maternitate. Din cauza restricțiilor impuse din cauza pandemiei, el nu și-a putut vedea fiul până acum.
„O zi memorabilă! Iar emoții, iar lacrimi de fericire… O întâlnire dintre tată și fiu.. hai că iar încep să plâng când îmi amintesc cât de intens a fost acel moment. Bine ai venit acasă, fiul nostru!”, a declarat actrița. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel