Lidia Fecioru, previziuni SUMBRE: Nu scăpăm încă doi ani de mască și se schimbă ordinea mondială! „E ordin! Avem noi Dumnezeii noștri pe Pământ!”

Lidia Fecioru. Foto: Print screen Antena 3
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune că pandemia va schimba ireversibil Omenirea și că va trebui să ne învățăm și să ne aliniem la noua normalitate. 

„Cert este că încă doi ani de zile de aici încolo de mască nu scăpăm! (...) Eu nu știu ce au spus medicii, că eu nu sunt medic ca să îmi dau cu părerea. (...) O să scăpăm cândva, numai că nu vom mai fi aceeași oameni și nu va mai fi nimic la fel.

Chestiile astea mondiale se schimbă. Algoritmul puterilor. Va fi ceva de genul, dacă nu ești cu noi te strivim și cu asta basta. Cine va fi împotrivă se va lăsa cu aresturi, pușcărie, cu de toate”, a prezis ea, la Antena 3. 

Nu putem face nimic ca să schimbăm acest destin al omenirii, spune bioenergoterapeutul, pentru că e un ordin dat din zone oculte. „Avem noi Dumnezeii noștri pe Pământ”, a spus Lidia Fecioru.

Pe lângă asta, ea e convinsă că, din cauza pandemiei de COVID-19, vom avea nevoie de pașaport de vaccinare ca să mergem peste tot. 

„N-o să ai acces nicăieri fără el. Dacă nu vei fi vaccinat, nu vei avea acces nicăieri”, a spus Lidia Fecioru, ferm.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel