Lidia Fecioru a dezvăluit secretul dorințelor împlinite: „doar atunci se vor putea îndeplini”

Lidia Fecioru. Foto: Print screen Antena 3
Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care este secretul îndeplinirii tuturor dorinţelor noastre.

"Se spune că atunci când dorinţele noastre vor fi mai puternice decât frica, doar atunci se vor îndeplini.

Pentru că există în viaţă perioade şi mai bune şi mai puţin bune, se spune că nu există oameni pe care îi urăşti din suflet, ci doar oameni pe care nu ai pentru ce să-i iubeşti", spune Lidia Fecioru la Antena 3.

Bioenergoterapeutul transmite, de fapt, că din cauza fricii, de cele mai multe ori renunţăm să ne îndeplinim cele mai arzătoare dorinţe. Fie pentru că ne este teamă că putem fi judecaţi de către cei din jurul nostru, fie pentru că pur şi simplu nu avem suficient curaj să acceptăm ceea ce ne dorim cu adevărat în viaţa noastră.

„Dorinţa şi frica sunt două simboluri aşezate spate în spate, două cuvinte în antiteză. În spatele oricărei dorinţe, se află o frică, care de cele mai multe ori, reuşeşte să fie cu un pas înaintea dorinţelor noastre. Important este să reuşim să alungăm toate aceste frici pentru ca toate dorinţele noastre să devină realitate.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel