Irina Loghin, mesaj trist la pierderea colegului ei, Benone Sinulescu: „Rămas bun, dragul meu coleg!”

Irina Loghin și Benone Sinulescu
Irina Loghin a transmis un mesaj trist pe rețelele de socializare, privind decesul bunului ei coleg și prieten, Benone Sinulescu. 

Irina Loghin a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, în care își exprimă regretul față de pierderea colegului ei de breaslă, Benone Sinulescu.

„Regret plecarea dragului și bunului meu coleg, Benone Sinulescu, artistul special alături de care am pornit pe drumul cântecului, împărțind bucurii și tristeți!

Cu Benone am adunat stadioane întregi, ne-am bucurat de succes și de dragostea publicului din toată țara! Avem melodii de referință împreună și amintiri pe care nu ni le poate lua nimeni!

Benone Sinulescu este un simbol al românilor și artistul pentru care și veșnicia se înclină! Plânge Siriul și țara întreagă! Rămas bun, dragul meu coleg!”.

Irina Loghin și Benone Sinulescu au cântat mulți ani împreună, dar în ultima perioadă relația s-a mai răcit din cauza distanței.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel