Intervenție ratată a ISU, o femeie a MURIT încercând să scape de flăcări. Raed Arafat: Clar, cineva a raportat ceva greșit

Raed Arafat. Foto: Gov.ro
Un incendiu puternic a izbucnit, marți, într-un bloc din municipiul Constanța. O femeie de 57 de ani a murit, după ce s-a aruncat de la etajul 6, pentru a fugi din calea flăcărilor.

Potrivit ISU Constanţa, la momentul intervenţiei pompierilor, apartamentul ardea generalizat, cu flacără deschisă şi degajare mare de fum.

Bărbatul aflat în apartament a reuşit să se autoevacueze, ieşind pe scări din locuinţa în flăcări. În schimb, soţia acestuia, o femeie de 57 de ani, a încercat să se autoevacueze, escaladând balconul. Din păcate, a alunecat și s-a zdrobit de sol. 

Femeia a intrat în stop cardiorespirator în urma precipitării de la etaj. Salvatorii au încercat timp de mai multe zeci de minute să o resusciteze, însă, în cele din urmă, au fost nevoiţi să constate decesul.

Cine răspunde după moartea tragică a femeii

 

Raed Arafat, șeful DSU, a făcut câteva precizări-cheie despre caz.

"Deja s-a demarat o anchetă la nivelul Inspectoratului, pentru a verifica toate circumstanțele, orele, minutele și să le compare cu apelul de la 112. Iar de la IGSU, inspectorul general deja a trimis o echipă care este pe drum spre Constanța, care va face verificările de la nivelul IGSU-lui și va reveni cu detalii concrete despre ce s-a întâmplat. Clar, cineva a raportat ceva greșit, dacă cineva a făcut ceva și ne-a indus în eroare, fără discuție, se vor lua cele mai aspre măsuri. Așteptăm detalii din partea colegilor de la ISU Constanța, mai ales de la IGSU, care face astfel de anchete. Orice neregulă care a fost intenționată va fi tratată cu foarte mare atenție și foarte aspru.", a precizat Arafat la Antena 3.  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel