Ai auzit de "grounding"? Noua tehnică...
Juratul de la Chefi la Cuțite vine cu o variantă inedită pentru micul dejul. Cătălin Scărlătescu spune că omleta pe care o prepară el, îți dă „zvâc” pentru a începe ziua în forță.
Pentru a obține titlul de Maestru al Micului Dejun în fața lui Cătălin Rizea, soțul artistei Adda, chef Scărlătescu a dezvăluit ingredientul secret pe care îl adaugă în omletă.
„Cătă, notează rețeta asta de omletă! Surprinde-o pe Adda într-o dimineață din timpul săptămânii și în weekend plecăm la pește. Nu-mi permit să te învăț o rețetă de omletă care să nu fie superbă. Nimeni nu pune în omletă ardei iute. De ce e nevoie ăsta? Îți dă un zvâc și pleci rachetă să muncești. Folosim așa: ardei iute, ceapă verde, ouă și margarină.Nu exagerați cu ardeiul iute, dar dacă vrei să ai o zi fantastică, fabuloasă și foate iute, încearcă ardeiul ăsta. Folosim doar partea albă a cepei. (…) Nu uitați de sare și de piper. Iubesc piperul. Eu pun din abundență, voi cât vă doriți voi”, a spus chef Cătălin Scărlătescu pe Instagram, potrivit Spectacola.ro.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News
Te-a ajutat acest articol?
Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.
Ai auzit de "grounding"? Noua tehnică...
Experimentele pe animale sugerează că...
Vești revoluționare pentru pacienții...
Probiotice, prebiotice și sănătatea...
A început cu un simplu obicei...
Dispozitivul care poate depista...
La Buzău, se caută specialişti pentru...
Ne credem mai protejați ca niciodată,...