Înghețată contaminată cu o substanță periculoasă, retrasă de la vânzare

Un întreg lot de înghețată produsă de Cora a fost retrasă din lanțul de magazine, de la vânzare. Era contaminată cu oxid de etilenă. 

Un întreg lot de înghețată contaminată cu oxid de etilenă, o substanță care, peste anumite limite, devine periculoasă, a fost retras de la vânzare din magazinele Cora. Astfel, ASNVSA recomandă tuturor celor care au cumpărat acest produs să se prezinte cu el înapoi la magazin, pentru a-și primi banii înapoi.

„Dacă ați achiziționat aceste produse, vă rugăm să nu le consumați și vă așteptăm la Serviciul Clienți în orice magazin Cora, pentru returnarea și rambursarea acestora. Chiar dacă nu mai dețineți bonul fiscal care să ateste cumpărarea acestor produse, veți primi contravaloarea acestora”, se arată în comunicatul ANSVSA.

Vezi aici comunicatul AVSVSA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel