Incendiu puternic la Spitalul din Suceava. Peste 300 de pacienți, între care 102 copii, au fost evacuați

Foto Pexels
Un incendiu a izbucnit, în noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul Județean Suceava.

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul Județean Suceava, la Secția Ginecologie. Au fost evacuați 329 de pacienți.

Potrivit ISU Suceava, incendiul de la Spitalul Județean s-a manifestat la un salon de la etajul patru.

Au fost evacuați 329 de pacienți, de la etajul patru până la etajul nouă. „Pacienții au fost relocați în alte secții din spital. Din totalul pacienților evacuați, 102 sunt copii (57 nou-născuți). 40 de pacienți evacuați sunt de la etajul patru”, a anunțat ISU Suceava.

Pentru stingerea incendiului au fost chemate toate forțele din cadrul Detașamentului Suceava și au fost alocate și alte forțe și mijloace de la celelalte subunutăți din județ.

Incendiul a fost stins, iar pompierii cercetează cauza izbucnirii incendiului. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

 

UPDATE: ISU, precizări după incendiul de la spitalul din Suceava 

 

Reprezentanții ISU au transmis, joi, o serie de precizări după incendiul de la Suceava.

„Un ventiltor din dotarea unei băi a salonului 8 de la etajul 4 a funcționat mai mult timp, s-a găsit circuitul deschis. S-a supraîncalzit, a generat un scurtcircuit, iar echipamentele aferente s-au aprins și propagarea a fost cu rapiditate la partea superioară a holului de la etajul 4”, au explicat reprezentanții ISU.

„Nu putem spune că a fost o neglijență, instalația electrică era în verificare și în activitate de mentenanță”, au mai precizat reprezentanții ISU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel