Horoscopul RELAȚIILOR: care sunt cele mai teribile zodii în cuplu. Să nu te încurci cu ei niciodată

Horoscopul relațiilor
Iată semnele zodiacale care sunt teribile la relații și de ce începutul de relație cu ei eșuează în cele din urmă.

Este posibil să nu simțiți asta în momentul în care se întâmplă, dar de cele mai multe ori când o relație eșuează la scurt timp după ce a început, este un lucru bun. Este mult mai ușor să renunți la ceva care abia a început decât la o relație care se derulează de ani de zile.

Iată semnele zodiacale care sunt teribile la relații și de ce începutul de relație cu ei eșuează în cele din urmă.

BERBEC (21 martie - 19 aprilie)

Adevărul este că relația voastră s-a terminat înainte de a începe chiar cu adevărat. Nu v-a tratat niciodată cu atenția cu care intră într-o relație. Face planuri și nu te include niciodată. Este în regulă să fii cool, dar nu până la punctul în care îți îngheți potențialul partener din viața ta.

TAUR (20 aprilie - 20 mai)

Aveți un set foarte elaborat de teste și încercări pentru a vă asigura că un potențial iubit este verificat. Problema este că vă luați atât de mult timp încercând să vă asigurați că cineva este suficient de bun pentru a continua o relație, încât în cele din urmă partenerul își pierdeți răbdarea și decide că nu merită să sară prin foc și să încerce să se dovedească demn de atenția lor. Uneori trebuie să aveți încredere și să lăsați să se întâmple ce-o fi să se întâmple.

GEMENI (21 mai - 20 iunie)

Nu vor să aibă  „remușcările cumpărătorului”, așa că își mențin „opțiunile deschise” cu noul partener. Nu vor să fie legate de cineva, în caz că ar veni cineva mai bun. Dacă ar începe o relație și apoi ți-ai întâlni bărbatul perfect? Nu le place când lucrurile se încurcă emoțional. Este mult mai bine să țină partenerul la distanță și dacă relația nu se transformă în ceva grav, atunci nu va face niciun rău.

RAC (21 iunie - 22 iulie)

A fost sincer de la bun început și ți-a spus că nu-l interesează să aibă o relație, dar ai fost convins că odată ce a petrecut timp cu tine și a ajuns să te cunoască, se va răzgândi. Numai că nu a făcut-o. El a fost sincer, pur și simplu nu ai fost sincer cu tine însuți. Nu poți alege pe cineva pentru că este o provocare și vrei o victorie în jocurile de-a relația. Data viitoare credeți când cineva vă spune că nu este interesat de o relație și mergeți mai departe.

LEO (23 iulie - 22 august)

Ești prea ocupat pentru a-ți pierde timpul cu „aproape relație” sau „nu e suficient de bun”, așa că iau o decizie puternică și sănătoasă și încheie lucrurile. Știți că sunteți un „pachet întreg” și că atunci când vă mulțumiți cu mai puțin nu faceți nimănui favori. Încrederea voastră este extrem de atractivă, iar oamenii sunt atrași de voi, deci probabil că nu veți mai fi singur pentru mult timp.

FECIOARA (23 august - 22 septembrie)

Amândoi ați fost în două momente diferite din viața voastră și nu v-ați conectat într-un mod pozitiv. Poate te vei reîntâlni cândva în viitor și lucrurile vor fi mai mult aliniate, dar în acest moment, cel mai bine este să te duci pe căi separate. Nu poți forța o relație, mai ales atunci când ambii participanți nu au resursele emoționale pentru a crea o legătură durabilă.

BALANȚĂ (23 septembrie - 22 octombrie)

Amândoi ați fost atât de atenți să nu spuneți sau să faceți un lucru greșit, încât nu ați fost voi înșivă. Îți este imposibil să fii cu cineva într-o relație pentru că nu ești sincer sau vulnerabil. Este minunat să fii atent la sentimentele altei persoane, dar nu în măsura în care ți-e prea frică să dezvălui cine ești cu adevărat.

SCORPION  (23 octombrie - 21 noiembrie)

Lucrurile au devenit foarte intense la începutul relației, dar la fel de repede au trecut. Ați împărtășit o atracție sexuală extremă unul pentru celălalt, dar nimic altceva. Pur și simplu nu a fost suficient pentru a construi o relație și, odată ce ați fost intimi, ați știut că relația nu va fi niciodată altceva decât o eliberare sexuală.

SĂGETĂTOR (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu a durat mult până când „aproape relația” ta a devenit sufocantă pentru tine. Îți acorzi independența și vrei să te simți liber să faci orice îți place, fără să te simți legat de altcineva. Odată ce realitatea a început să se arate, ai decolat. Poate că ar fi putut funcționa și adevărul este că tot ce a funcționat a fost extrem de înfricoșător pentru tine, făcându-te unul dintre semnele zodiacale care sunt teribile la relații.

CAPRICORN (22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu ai avut literalmente timp să-ți vezi partenerul. Erai mult prea ocupat ca să faci ceva în afară de mesajul ocazional. Te-ai convins că dacă ar fi vrut cu adevărat să intre într-o relație cu tine, ar fi făcut un efort. Evident, o relație nu a fost ceea ce v-ați dorit nici unul dintre voi și acum puteți petrece și mai mult timp pe proiectele de lucru.

VĂRSĂTOR (20 ianuarie - 18 februarie)

Voi doi ați petrecut rareori singuri timp împreună. Ai participat la întâlniri de grup cu prietenii tăi și nu ai vrut niciodată să faci ceva lucruri împreună cu posibilul partener. Nici măcar nu l-ai ține de mână în public, pentru că ai vrea să pari detașat și de parcă nu ți-ar păsa atât de mult de el. Bună treabă - a primit mesajul dezinteresului tău tare și clar.

PEȘTI (19 februarie - 20 martie)

S-ar putea să nu fiți conștienți de asta, dar v-ați comportat ca și cum ar fi un fel de cititor de minte. Te așteptai să știe ce simți și ce vrei fără să-i spui vreodată nimic despre asta. Din felul în care ai acționat, el a presupus că vrei doar să fii prieten și că ai acționat în consecință. Ar trebui cel puțin să oferiți potențialului dvs. partener un fel de indiciu despre ceea ce simțiți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel