Horoscopul dragostei 2022: Ce aduc astrele pentru fiecare zodie în parte

Dragoste. Foto: Pexels
Horoscopul dragostei 2022: Unii dintre noi speră ca anul care vine să ne găsim marea dragoste. Iată ce rezervă astrele anul viitor pentru fiecare zodie în parte: 

Horoscopul dragostei 2022: Consumați de griji, anul viitor mulți dintre noi vor trebui să-și păzească îndeaproape emoțiile în chestiuni legate de dragoste. Unele zodii vor primi lecții, altele au șanse să-și găsească sufletul pereche, iar unele vor avea ocazii pe care nu trebuie să le scape. Iată ce arată astrele: 

Berbec

Berbecii se pregătesc să renunțe la vechile convingeri despre parteneriate și dragoste, să aibă încredere în sine și chiar să se reinventez. Până când Venus va intra în semnul lor, la începutul lunii mai 2022, Berbecii vor fi gata pentru o resetare completă când vine vorba de dragoste. Planeta lor guvernantă, Marte, încheie anul în mișcare retrogradă, aducând o perioadă de două luni de revizuire a modului în care gândesc și simt. În 2022 vor avea succes dacă se apropie de Gemeni, Balanță, Vărsător. Posibil să fie cineva din jurul lor, pe care nu l-au băgat până acum în seamă. 

Taur

Retrograda Venus s-ar putea să le dea ceva teamă. Dar lucrurile se vor îmbunătăți și vor deveni interesante pe parcursul anului. Sunteți pe cale să deveniți de-a dreptul pasional când vine vorba de întâlniri și relații. Atracția va atinge un punct culminant între 28 mai și 22 iunie 2022. Dacă îndrăzniți, acesta ar putea fi un moment grozav să vă conectați cu cineva care în mod normal nu ar fi genul vostru, dar alături de care veți avea o relație interesantă și pasională.

Gemeni

Anul următor va fi încărcat din punct de vedere profesional, așa că asigurați-vă că lăsați loc pentru romantism pentru a păstra un echilibru sănătos. Venus vă vizitează zodia între 23 iunie și 17 iulie, făcând aceste zile ideale pentru a vă lua o vacanță fie singur, fie cu perechea voastră. Marte va fi în zodia voastră începând cu 20 august, până la sfârșitul anului, iar el vă poate face să simțiți nevoia de acțiune și, deși ar putea fi distractiv să ieșiți la multe întâlniri, mișcarea sa retrogradă (începând cu 30 octombrie) v-ar putea implica într-o dramă. Alegeți cu înțelepciune persoanele cu care veți ieși la întâlniri romantice.

Rac

Vă plac poveștile bune de dragoste, așa că în 2022, vă veți concentra pe toate lucrurile pe care le iubiți! Venus retrograd din ianuarie vă va face să vă revizuiți abordarea față de parteneriate. Pentru că Venus și Marte se întâlnesc de două ori, în februarie și martie 2022, aveți șansa de a construi genul de dragoste care va rezista testului timpului. Până în noiembrie, pregătiți-vă să scăpați de toate temerile și nesiguranța adânc înrădăcinate pe care le-a lăsat Marte retrograd în subconștientul vostru. 

Leu

În 2021 relațiile au fost dificile și, din păcate, tendința se menține și în 2022. Relațiile bune necesită efort considerabil, așa că nu te sfii să pui osul la treabă. Dacă o relație devine sufocantă pentru tine, poate ar fi bine să renunți la ea. În 2022 este bine să te gândești la ce îți dorești cu adevărat pentru că s-ar putea să realizezi că ai nevoie de cineva cu care să te poți contopi complet la nivel spiritual, sufletesc. Și în 2022 s-ar putea să găsești acea persoană, prin vară.

Fecioară

Dragostea va fi dulce în 2022. Fecioarele trebuie să marcheze săptămâna 11-17 aprilie în calendar ca fiind un moment incredibil pentru a duce o relație la următorul nivel sau pentru a întâlni pe cineva care va fi perfect pentru ele. În luna martie (prin a doua săptămână), energiile sexuale și pofta de distracție vor fi la cote mari. Vei fi ocupată ca o albină și vei munci din greu, dar în 2022 vei câștiga mai mult dacă îți vei face timp pentru romantism, conexiuni și distracție!

Balanță 

2022 va începe intens pentru Balanță. Cu Venus retrograd în Capricorn pe tot parcursul lunii ianuarie, schimbările din relațiile pe care le aveți vă vor consuma multă energie. Vestea bună este că eforturile vă vor fi în curând răsplătite. Viața amoroasă se va îmbunătăți pe la mijlocul lunii februarie și apoi din nou la începutul lunii martie, și va fi o îmbunătățire cu focuri de artificii sexy în jurul vostru. Cu toate acestea, cel mai bun moment pentru a vă îndrăgosti vine între 29 septembrie și 22 octombrie 2022.

Scorpion

Pregătește-te uiți tot ce știi (sau gândești) despre dragoste! În 2022, vechile convingeri sunt pe cale să fie doborâte una după alta. Deoarece eclipsele din 2022 instigă schimbări majore în acest domeniu al vieții tale, unul dintre obiectivele pentru 2022 este angajamentul. Înveți cum să te contopești cu o altă persoană într-un mod natural. Dacă ești singur, din februarie ai putea întâlni o persoană fascinantă care să facă parte din viitorul tău. Totul e să o accepți în viața ta, pentru că se știe că ești mult prea introvertit pentru binele tău.

Săgetător

Anul 2022 va fi unul extrem de interesant pentru Săgetător în materie de dragoste. Viața ta romantică s-ar putea fi altfel decât îți dorești și nevoie, pe măsură ce Jupiter trece din casa a patra ( a casei) în cea de-a cincea, a distracției. Uneori, vei simți nevoia să te cuibărești în brațele cuiva, apoi vei dori să fii liber și să flirtezi! Adevărul este că va fi nevoie de un tip special de persoană care să țină pasul cu tine, așa că ține cont de asta înainte de a-ți angaja pe deplin inima.

Capricorn

Anul 2022 va începe și se va termina cu plăcere și dragoste în semnul tău. Te vei concentra pe propria persoană ceea ce îți va da puterea să urmărești și să găsești genul de experiențe romantice care se pot transforma în dragoste pe viață. Dar trebuie să îți aduci aminte că lucrurile nu trebuie să fie întotdeauna atât de serioase și nici repetitive. În 2022 ar trebui să renunți la rutina ta, la acele tabieturi de care te ții agățat inutil, pentru a-ți extinde orizonturile în dragoste, întâlniri și sex. 

Vărsător

Viața ta se va mișca cu o viteză mare în 2022. Atât de mare încât, uneori, s-ar putea să nu fii capabil să ții pasul. Dar de la 1 februarie până la 9 aprilie, s-ar putea să te simți împărțit între nevoia de a fi cu cineva și partea ta care vrea să rămână liberă și nelegată. Ai niște zile frumoase pentru dragoste. Unele vin încă din martie și apoi din nou în octombrie 2022.

Pești 

2022 va fi anul Peștilor! Stelele vor străluci în zodia voastră și vă vor aduce cel puțin o întâlnire fabuloasă, care vă va schimba viața, în săptămâna cu 3 aprilie. Dacă sunteți singur, acesta ar putea fi momentul în care întâlniți pe acel cineva special. Dacă sunteți într-un cuplu vă veți duce relația la următorul nivel sau vă extindeți familia! Din 25 iulie până pe 23 octombrie veți trece printr-o perioadă importantă de reajustări legate de aceste schimbări. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel