HOROSCOPUL ALCHIMISTULUI: Cine face bani din orice și câștigă averi nemăsurate. Numerele magice

În numerologie cifrele au anumite atribute. Foto: Pixabay
Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit cum se calzulează numărul alchimistului și ce vantaje au persoanele născute sub aceste numere, după HOROSCOPUL ALCHIMISTULUI: 

HOROSCOPUL ALCHIMISTULUI: Numerologul Mihai Voropchievici a a explicat că pentru a calcula numărul alchimistului practic „aduni ziua cu luna și cu anul și am obținut două cifre. Le mai adunăm o dată, ca să rămână una singură. Dacă din adunare, am obținut 1 și 9, adunăm din nou 1+9 și avem 10 și este 1. Dar, dacă adunând cifrele voastre de naștere și ajungeți la un număr care se termină cu 0, adică 20, 30, 40, 50, etc. nu mai adunați încă odată. Numărul vostru alchimic este 0, cel din coadă. Vă dau un exemplu: 31.01.1998. Adunat dau 32. 3+2 a dat 5. Dar avem povestea cu 0 la coadă. 03.09.1999. Aici avem 40 și vom fi tentați să spunem că numărul alchimic este 4, însă este 0”. 

În funcție de numărul care ți-a ieșit la adunare te încadrezi între zodie din Horoscopul alchimistului, a dezvăluit cu Mihai Voropchievici, la Antena3. Iată care sunt cele mai norocoase numere: 

Numărul 2: 

Caracteristicile alchimice ale numărului 2, care reprezintă semnul fierului. „Persoanele cu energia fierului sunt atât de sensibil și empatice, dar în contrar pe atât de puternice. Sunt persoane optimiste, reușesc să meargă mai departe peste toate greutățile vieții făcând, în general, cele mai bune alegeri. Adică, fac alegeri, stau foarte mult și se gândesc, și până nu analizează de 100 de ori. Dar alege o singură dată pentru toată viața. Se bucură de prietenii adevărate, ei fiind oameni sinceri. Nu au obiceiul să judece greșelile celorlalți și nu poartă pică. Iartă cu ușurință, însă nu uită. Sunt foarte talentate, un gen de artiști, prezentând în general talente care înseamnă îndemânare”.

Numărul 5

„Caracteristicile alchimice ale numărului 5, care reprezintă semnul tablei. Foarte sociabili, generoși, ambițioși, totodată nativi familiști, dar și muncitori. Plini de energie și cu noroc în afaceri. Câștigurile vin la ei cu ușurință. Datorită ambiției puternice, reușesc cam tot ce își propun în viață. Sunt norocoșii soartei. Au multe relații, cunoștințe, de care se pot folosi în ascensiunea lor, dar la rândul lor vor ajuta și ei pe alții. Tind să fie persoane directe, dar exprimarea sinceră îl poate răni pe celălalt. Succesul lor în viață va fi precum o săgeată către cer”.

Numărul 9

„Caracteristicile alchimice ale numărului 9, care reprezintă semnul aurului. Iubesc luxul, înconjurați de artă. Sunt norocoși la bani, reușesc cu ușurință atât în afaceri, cât și în relațiile cu ceilalți. Se fac întotdeauna cunoscuți și se adaptează cu ușurință în orice mediu. Sunt persoane extrovertite, vesele și optimiste care pot și știu să cultive relații de lungă durată, devenind pentru cei din jur prieteni pe care te poți baza toată viața. Au tendința de a exagera cu cheltuielile”.

Care este cel mai ghinionist număr din horoscopul alchimistului, aflați AICI: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel