HOROSCOP joi, 22 aprilie. Rac, Leu, Fecioară, Capricorn, Pești. Vești PROASTE pentru o zodie

HOROSCOP joi, 22 aprilie: Nativii dintr-o zodie primesc vești proaste, alții trebuie să facă față unor situații neplăcute. Iată ce arată astrele:

Horoscop joi, 22 aprilie 2021:

Rac

Încercați să nu vă faceți prea multe griji cu privire la știrile pe care le veți primi astăzi legate de o rudă apropiată și care probabil nu sunt foarte pozitive. Totul va fi bine, chiar dacă la prima vedere nu pare să fie așa. Dați puțină răbdare și timp, iar lucrurile se vor rezolva într-o direcție pozitivă.

Leu

Nu mențineți o atitudine prea rigidă cu un copil, pentru că această abordare eșuează. Încercați să formulați cererile mai diplomat și cu mai mult tact. Dacă aveți răbdare cu cei din jur, veți evita conflicte imediate. Respirați adânc și dați o șansă. Meriți și ai nevoie de susținerea celor în care ai încredere

Fecioară

Este foarte posibil ca educația să predomine asupra dorințelor și convingerilor voastre profunde, într-un mod care vă împiedică să vă atingeți potențialul. Acționați cu adevărat așa cum vă cere inima și vei ieși cu bine din toate. Uneori trebuie să acordați prioritate emoțiilor și dorințelor.

Capricorn

Nu vă mai simțiți energici și optimiști. Aveți nevoie de un sport care să vă readucă pofta de viață. La locul de muncă vă confruntați cu o serie de probleme, dar lucrurile se vor rezolva treptat, mai ales dacă abordați situațiile cu tact și răbdare, notează Antena 3. 

Pești

Uitați să sunați o persoană importantă, iar acest gest va face ca relația de cuplu să se răcească. Refuzați să înfruntați realitatea și mai ales natura acestei relații, dar știți că intuiția nu vă trădează. Cel mai bine ar fi să nu vă jucați cu sentimentele celuilalt, mai târziu veți înțelege de ce relațiile nu funcționează.

Ce se întâmplă cu celalte zodii, aflați AICI: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel