HOROSCOP. Ce lumânare parfumată ți se potrivește, în funcție de semnul zodiacal

Dacă o lumânare ar fi personalizată în funcție de semnul tău zodiacal, ținând cont de personalitatea ta, există anumite parfumuri și note specifice care ar fi cele mai bune pentru simțurile tale. Află ce lumânare parfumată este destinată semnului tău zodiacal.

Berbec

Acest semn de foc este îndrăzneț, independent și feroce, dar, în același timp, emană căldură. Parfumul de lumânare care se traduce prin personalitatea ta ar fi un amestec de scorțișoară, vanilie, puțin ceai negru și o notă de mosc. În timp ce scorțișoara reprezintă dinamismul și acea parte competitivă, vanilia reprezintă căldura pe care o ai învelind-o cu puțină dulceață a ceaiului negru.

Taur

Acest semn zodiacal înseamnă lux și încăpățânare, așa că parfumul care trebuie adăugat în lumânarea ta este un amestec de șofran și scorțișoară . Aceste note sunt baza unei șampanii și asta îi descrie perfect pe Taur.

Gemeni

Personalitatea multifațetată a unui Gemeni este cel mai bine reprezentată de un trandafir de preerie sălbatic, care este realizat folosind bergamotă, muguri de geraniu, mandarină, cedru cald, mosc alb și chiar piper roz. Aceste note rezumă natura creativă, versatilă și curioasă a acestui semn zodiacal.

Rac

Acest semn zodiacal dur, extrem de sensibil, loial și uneori spinos poate fi cel mai bine reprezentat de note de lămâie și lavandă. În timp ce lămâia reprezintă exteriorul îndrăzneț și amărui, lavanda este miezul unui Rac reprezentând moliciunea din interior.

Citește continuarea pe Spectacola și află detalii despre celelalte zodii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție
Sirop de tuse, contaminat. OMS, avertizare globală

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel