Horoscop 9 mai. Zodia care va atrage atenția orice ar face

Zodiac, horoscop
Horoscop 9 mai. Nativilor din Capricorn le dau serioase bătăi de cap treburile gospodărești.

Horoscop 9 mai. Planeta Venus intră în semnul Gemenilor. Previziunile astrologului DC News, Daniela Simulescu:

Berbec - Vei dori să comunici mai mult cu partenerul. Cei singuri vor fi dispuși să flirteze și să meargă la evenimente. Familia îți va solicita sfatul sau prezența.

Taur - Venus i se alătură lui Mercur și astfel se creează o alianță dornică de a monetiza. Toată ziua vei fi preocupat de costuri, cheltuieli și venituri.

Rac - Vor fi două părți în tine: una foarte sociabilă și aparent prezentă în viața celorlalți și una care va face tot posibilul să deturneze atenția de la propria persoană.

Fecioară - Vei atrage atenția orice ai face. Și nu neapărat într-un mod pozitiv sau negativ, ci pur și simplu. Dar vei încerca să te retragi în ceea ce îți place: munca.

Balanță - Astrele îți recomandă să faci o plimbare cu persoana iubită sau cu prietenii. Ai nevoie de mișcare, să îți limpezești gândurile. Evită să te cerți cu rudele.

Scorpion - Nu prea te poți bucura cu adevărat de această zi deoarece trebuie să te ocupi de rezolvarea unor probleme ale persoanelor dragi. Ești omul bun la toate.

Capricorn - Treburile gospodărești îți dau bătăi serioase de cap. Mai ales din cauza faptului că partenerul este preocupat cu altele. Nici nu vei simți că este duminică.

Restul previziunilor pot fi citite pe DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel