HOROSCOP 8-14 noiembrie 2021: Săptămâna revelațiilor. Multe zodii vor descoperi lucruri VITALE

Horoscop
HOROSCOP 8-14 noiembrie 2021: săptămâna care urmează este una a revelațiilor, fie că e vorba despre propria persoană, despre relațiile și afacerile pe care le aveți sau despre oamenii care vă înconjoară. Cu toții trebuie să fim atenți la detalii, pentru că se întâmplă lucruri importante sub nasul nostru

HOROSCOP 8-14 noiembrie 2021: Iată ce se întâmplă fiecărei zodii în parte în Săptămâna revelațiilor:

Berbec

Bazează-te pe intuiția ta în această săptămână și observă cum se desfășoară totul în jurul tău. S-ar putea ca lucrurile să nu se întâmple așa cum ți-ai imaginat, dar asta nu înseamnă că nu se întâmplă așa cum trebuie. Este posibil ca unele relații majore din viața ta să fie revizuite în această săptămână. Este mai bine să preiei informațiile decât să încerci să le ignori, deoarece acesta este începutul unor schimbări de mare anvergură care se vor petrece, în curând, în viața ta. 

Taur

Nu te poți pregăti pentru neașteptat, așa că este inutil să încerci. Lasă-ți inima să-ți fie ghid în această săptămână și mergi pe ceea ce-ți dă sentimentul de siguranță. Ai încredere în capacitatea ta de a face față în situații pe măsură ce ele se desfășoară și nu încerca să forțezi lucrurile. Acceptă și fii atent la tot ce ți se întâmplă săptămâna aceasta, deoarece vei obține informații care te vor ajuta să mergi ai departe și să înțelegi lucrurile.

Gemeni

Săptămâna aceasta este o șansă de a vedea cu adevărat lucrurile așa cum sunt, inclusiv de a și exact ce valoare ai. Oricât de tentant ar fi să te concentrezi pe alții, de fapt e cazul să te concentrezi pe propria persoană, pentru că lumea ta se învârte în jurul tău. Asigură-te că ceea ce spui reflectă acțiunile tale, că te reprezintă clar pe tine și nevoile tale. Nu este nimic greșit în a ști că trebuie să te șlefuiești pe tine înainte de a intra într-o relație.

Rac

În săptămâna care urmează ți se va cere să faci față tuturor acestor emoții legate de o relație serioasă pe care ai tot evitat-o. Deși uneori este înfricoșător să vezi adevărul despre ceea ce simți și de ce, de această dată autenticitatea ta va ieși la iveală. Nu-ți face griji că vei răni sentimentele altora sau că o să perturbi status quo-ul acasă, a sosit timpul să îmbrățișezi adevărata ta personalitate, adevăratul despre tine și această următoare parte a călătoriei care începe în viața ta. Ai încredere pentru că universul te sprijină în fiecare centimetru din drum.

Leu

Fă-ți timp să aprofundezi, săptămâna aceasta, ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Va trebui să prioritizezi oamenii din viața ta care au o valoare mare. Acest lucru nu înseamnă că anumiți oameni ar trebui să vină înaintea altora în ochii tăi, ci că cei care îți oferă cea mai mare energie ar trebui să primească și cea mai mare energie de la înapoi de la tine. Probabil că acest lucru va însemna unele schimbări în viața și în rutina ta, astfel încât să poți să te dedici acelor persoane. Dar trebuie să înțelegi că pentru a primi mai mult, trebuie întotdeauna să și dai ceva în schimb. 

Fecioara

Încearcă să reflectezi asupra idealurilor pe care ți le-ai făcut despre relații, pentru că în ele s-au strecurat idei care nu sunt de fapt ale tale. Fie că este vorba de condiționare sau chiar de convingerile care ți-au condus acțiunile în trecut, acesta este momentul să te uiți la ceea ce ai nevoie cu adevărat și ceea ce vrei de la un partener și de la o relație, nu la ceea ce ți s-a spus că ar trebui să vrei. Fii dispus să-ți faci propriile reguli săptămâna aceasta și, dacă ceva simți cu adevărat că îți satisface nevoile, atunci alege să te bucuri de partenerul / partenera ta. Dacă nu, va trebui să ieși din relație care e toxică pentru tine. 

Balanță

Săptămâna aceasta ar trebui să fie mai bună decât cele trecute, deoarece în sfârșit începi să culegi din roadele munci tale. Cu această schimbare de atmosferă, ar trebui să te simțiți mai în largul tău concentrându-ți energia pe ceea ce vrei să construiești pentru viitor, mai degrabă decât să pierzi timp sperând să poți schimba trecutul. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că ai putea fi pe punctul de a întâlni persoane noi sau chiar să începe o relație nouă. Poate chiar că relația în care ești va progresa. Asigură-te că atunci când vei primi ceea ce-ți dorești o să și accepți darul cu brațele deschise. 

Scorpion

Este luna tău, ceea ce înseamnă că schimbarea te așteaptă la fiecare colț. Și asta te ține pe ghimpi, pentru că nu-ți prea place când lucrurile se schimbă în jurul tău. Totuși, nu te panica și nu te enerva, lucrurile care se întâmplă sunt mai profunde și mai importante. Cum unele dintre ele sunt consecințe a ceea ce s-a întâmplat anul trecut pe vremea asta, n-ar strica să-ți faci timp să reflectezi asupra lucrurilor să îți aduci aminte de lecții pe care le-ai învățat deja, deoarece acestea sunt șanse de a aprofunda lucrurile și de a-ți vindeca inima. E important să vezi ceea ce ai fost prea orb ca să vezi până acum, astfel încât să poți face alegeri mai bune. E momentul perfect să înveți lecția asta. 

Săgetător

Săptămâna aceasta s-ar putea să fii mai liniștit decât în mod normal, pentru că treci printr-o vindecare internă după unele schimbări în viața ta sentimentală. Nu înseamnă că ai inima frântă, ci doar că odată ce realizezi că imaginea pe care o aveai în cap nu e reală, vei avea nevoie de timp pentru a reflecta și a te reorienta. În acest timp, amintește-ți că atunci când lucrurile nu funcționează așa cum ai anticipat, înseamnă că se întâmplă pentru că ți se pregătește ceva mai bun. E momentul să te vindeci, dar și să visezi la ceea ce urmează.

Capricorn

Aceasta poate fi o săptămână care provoacă vechile tipare mai mult ca niciodată. Este important să începi acum să faci un bilanț a ceea ce trebuie să se schimbe, astfel încât să fii mai bine pregătit pentru când va veni momentul să triumfi. E important să muncești pentru a-ți atinge obiectivele, dar numai dacă acele obiective în cele din urmă dau roade și nu să o faci doar pentru a fi confortabil. Încearcă să înțelegi cu adevărat motivul din spatele alegerilor pe care le faci, deoarece asta îți va oferi claritatea de a vedea lucrurile dintr-un unghi mai bun. 

Vărsător

Cu atât de multe schimbări în viața ta, este plăcut să ai timp să-ți tragi respirația. S-ar putea să te simți ca și cum urmează să începi un nou capitol din viața ta și nu trebuie să eziți. Folosește acest timp pe care îl ai acum ca să te odihnești și să-ți reîncarci bateriile pentru noua cale care urmează să se deschidă în fața ta, astfel încât, atunci când vei păși pe ea, să te simți gata să faci față provocărilor și aventurilor care urmează. În relația ta, asigură-te că alegi să-ți vezi partenerul așa cum este cu adevărat și nu prin prisma celor din jurul tău, deoarece acest lucru va face toată diferența.

Pești

Când simți că nimic nu merge bine, înseamnă că crești. Uneori, chiar și cele mai bune relații încetinesc pentru o perioadă. Uneori par că se liniștesc sau că există într-un spațiu diferit, dar asta nu este un lucru rău. În timp ce emoțiile tale sunt motivul pentru care partenerul tău te iubește atât de profund, ele te pot determina uneori să ai așteptări nerealiste de la relația voastră. Încearcă să îi dai un pic de libertate partenerului / partenerei și relația voastră va evolua în această săptămână, în timp ce navigați un drum nu tocmai lin. Și amintește-ți că în dragoste ești alături de partener la bine, dar și la rău, și că și tu îi poți oferi lui / ei un umăr pe care să se sprijine. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel