Horoscop 7 octombrie 2021: zi foarte bună pentru o zodie, tensiuni pentru o alta

Horoscop
Horoscop: Se anunță o zi bună în general. Trebuie să ne adaptăm la ritmurile schimbătoare ale zilei și vibrațiile diferite între cele din prima parte și spre seară.

Carmen Pătrășcanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru 7octombrie2021, pentru fiecre zodie:

Berbec

Pentru Berbeci este o zi foarte bună, în care ei evaluează, apreciază foarte bine omul cel mai important pentru ei în acest moment, dar realizează și ce trebuie să facă pentru a-l menține.

Taur

Pentru Tauri, trebuie să afle astăzi care sunt pretențiile, exigențele, fricile sau limitările celui mai bun colaborator, în acest moment, și să nu calce punctele sensibile ale altora.

Gemeni

Pentru Gemeni, foarte bună zi, mai ales după amiază, pentru a sesiza slăbiciunile sau fisurile într-o colaborare, într-un proiect. Practic ce mai au de adăugat pentru că lucrurile să se mențină bine.

Rac

Pentru Raci vorbim de o zi care poate să le aducă emoții sau grijă. Să nu deranjeze pe cineva, cum să facă să spună ca să nu supere. Au, mai ales după amiază, astfel de îngrijorări.

Leu

Pentru Lei pot fi tensiuni după amiază, mai ales privind relația cu cineva pe care trebuie să îl suporte, nu prea au chef de această persoană. Tact, delicatețe și vorbe bune.

Fecioară

Pentru Fecioare, mai ales spre seară, ziua riscă să fie tensionată din cauza oboselii acumulate. Deci pauză ar trebui luată un pic mai devreme.

Balanță

Balanțele cheltuie, nu ar trebui, dar sunt tentate, le place mult ceva sau vor să facă multă bucurie cuiva și scot mai mulți bani din bucuzar decât au prevăzut.

Scorpion

Pentru Scorpioni după amiază poate să aducă ceva griji. Nu se simt adecvați. Au sentimentul că sunt mai puțin merituoși sau buni decât alții. E bine să nu facă comparații și să scoată la lumină adevăratele lor calități.

Săgetător

Pentru Săgetători tensiunile pot fi, mai ales spre seară, de natură medicală. Oboseală acumulată, griji, epuizare, neglijențe diverse. Și plătesc acum o notă care e un pic supărătoare pentru ei, dar o vor remedia zilele următoare.

Capricorn

Capricornii, prima parte a zilei este glorioasă, o continuă pe cea de ieri, au rezultate și își văd de treabă. După amiază însă, se pare că sunt refuzați de cineva. Aveau un gând romantic dar nu prea iese și trebuie să se replieze.

Vărsător

Pentru Vărsători, vești foarte bune în prima parte a zilei. Toată lumea e motorizată și se face treaba. După amiază nu prea au chef de mari responsabilități și poate că au niște sarcini mai supărătoare dar le bifează.

Pești

Pentru Pești, foarte bună prima parte a zilei. Lucrurile se așează pe un vector crescător. După amiază însă poate veni o știre de la oficiali, superiori, și îi cam bulversează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel