HOROSCOP 7 august 2021: Zodiile la un pas de dezastru: înșală sau vor fi înșelate. Dragoste sau bani

Zodiacul infidelilor. Foto: Pixabay
HOROSCOP 7 august 2021. Astrele prevestesc o zi minunată pentru unele zodii, care parcă plutesc într-un nor de dragoste. Două zodii însă sunt în pragul dezastrului: una e pe cale să-și înșele partenerul/partenera de viață, cealaltă e pe cale să piardă o sumă mare de bani. 

HOROSCOP 7 august 2021: Două zodii sunt la un prag de dezastru

Berbec

Astăzi, veți avea posibilitatea să vă ajutați unul dintre colegi. Astrele vă încurajează să faceți acest lucru, mai ales că veți primi ceva bun în schimb la un moment dat. Veți avea multă energie, astăzi. Mare atenție la tentații! Dacă sunteți într-o relație, s-ar putea să fiți tentați să călcați strâmb și să vă înșelați partenerul. Astrele vă sugerează să rămâneți cu capul pe umeri, altfel veți pierde totul.

Leu

Pentru nativii din zodia Leu, se va restaura armonia în familie. Ați trecut printr-o perioadă destul de tensionată acasă, iar acum apele se vor liniști. Veți purta niște discuții formale la locul de muncă. În ceea ce privește relația de cuplu, nici astăzi nu scăpați de discuții. 

Fecioară

Astăzi, nici nu mai știți pe ce planetă sunteți. Se pare că cineva v-a pus sufletul pe jar. Se pare că sunteți îndrăgostiți până peste cap. Ar fi bine să coborâți totuși și puțin cu picioarele pe pământ. 

Scorpion

Astăzi, Scorpionii sunt foarte sensibili. În a doua parte a zilei, se prevede o reuniune în familie, un prânz cu prietenii sau chiar o cină romantică cu partenerul. Seara, veți avea gânduri serioase cu privire la viitorul dumneavoastră, notează astrologul Antena3. 

Capricorn

Sunteți euforici pe tot parcursul zilei de 7 august. Veți simți nevoie de spațiu din partea partenerului sau a prietenilor din jur. O amintire mai puțin plăcuta va pune stăpânire pe gândurile dumneavoastră. La final de zi, veți primi o veste nu tocmai bună de la un prieten apropiat.

Vărsător

Cineva vrea să vă păcălească cu o sumă de bani. Nu vă lăsați intimidați, până la urmă sunt banii dumneavoastră. La locul de muncă, veți avea păreri contradictorii cu colegii, însă încercați să vă păstrați calmul. 

Ce necazuri le aduc astrele celorlalte zodii, aflați AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel