HOROSCOP 5 mai. Berbec, Leu, Fecioară, Balanță, Vărsător. Zodia care plătește un preț prea mare
05 mai, 08:52

Zodia, horoscop. Foto: Pixabay
HOROSCOP 5 MAI: Astrologul Camelia Pătrăşcanu spune că astăzi nu tot ceea ce ne dorim să facem este util pentru noi și că o zodie va plăti un preț prea mare.

HOROSCOP 5 mai: 

Berbec

Pentru Berbeci, ziua poate aduce contrarietate, cu alte cuvinte cineva din anturaj poate fi mirat de acțiunile Berbecilor și constată că, de fapt, nu sunt înțeleși nici măcar de prieteni.

Leu

Pentru Lei, ziua e marcată de cheltuieli pe care nu e bine să le facă și nici nu vor să le facă. Deși cineva insistă sau îi roagă, rămâne de văzut dacă rezistă tentației de a sprijini o persoană care nu au sentimentul că va folosi ajutorul folosit.

Fecioară

Fecioarele se sacrifică pentru o cauză bună sau pentru cei din jur, mai ales în a doua jumătate a zilei și spun că dacă ei fac chiar mai mult decât au promis, important e să iasă treaba bine.

G Ad:

Balanță

Pentru Balanțe, toleranță, îngăduință, iertare - sentimente pentru o persoană care poate nu și-a făcut datoria sau e neglijentă. În felul acesta, își arată superioritate sau înălțimea sufletească, a arătat Camelia Pătrășcanu la Antena 3. 

Vărsător

Pentru Vărsători, banii sunt subliniați azi și mai bine ar fi să se gândească cum să-i facă decât să-i cheltuiască pe cei pe care îi are acum. Spre final de zi, au o soluție foarte ingenioasă și practică la muncă.

Ce suprize plăcute au celelalte zodii, aflați AICI. 

Ştiri Recomandate

Când să-ți dea de gândit o durere puternică de cap
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri