HOROSCOP 4 Februarie 2022: Zodiile care trebuie să se abțină să facă scandal

Cuplu care se ceartă. Foto: Pixabay
HOROSCOP 4 Februarie 2022: Pentru unii, astrele prevăd o zi fructuoasă, dar unele dintre zodiile care urmează trebuie să-ți păzească spatele și să se abțină să declanșeze un scandal:

HOROSCOP 4 Februarie 2022: iată ce prevăd astrele, pentru toate zodiile

Berbec

Trebuie să înveți arta de a accepta dezamăgirea și trebuie să profiți de orice mic avantaj când vine vorba de afacerea ta, altfel s-ar putea să ai de înfruntat probleme. Dacă un Berbec își caută un nou loc de muncă, îl va găsi vineri. Dacă a împrumutat bani cuiva, îi poate primi înapoi. Dar Berbecii trebuie să fie atenți astăzi cu lucrurile personale, pentru că pot pierde ceva au le poate fi furat ceva. 

Taur

Zi dificilă pentru Tauri în viața amoroasă, pentru că s-ar putea să se certe zdravăn cu partenerul / partenera. Iar dacă încep scandalul, o să dureze mult și bine, așa că mai bine se abțin.  Taurii ar trebui să se concentreze pe ceea ce fac, ca să facă bine, altfel vor trage ponoasele. Planurile pentru o petrecere v-le-ar putea fi date peste cap.

Gemeni 

Zi de bun augur pentru Gemeni, care-și vor permite să-și cumpere ceva ce și-au dorit demult. Dacă au procese sau o dispută legală, vineri aceasta se va încheia cu succes. Atenție la una dintre persoanele apropiate, poate chiar din familie, care vă poate înșela așteptările. Starea de sănătate vi se va îmbunătăți. 

Rac

Racii n-are trebui să aibă încredere în colegii de muncă, pentru că unul dintre ei îi va înșela și le va strica imaginea. Un nou loc de muncă poate să apară. Racii vor cheltui o parte din banii pe care-i au și vor face o donație. 

Leu 

Zi încărcată pentru lei, care vor fi ocupați să pună în aplicare niște planuri noi. Vor fi nevoiți să se întâlnească cu multă lume, dar va trebui să-și facă timp și pentru membrii familiei care s-ar putea supăra că nu sunt băgați în seamă. Problemele de familie pot căpăta amploare, așa că e mai bine să prevină decât să amplifice.  Dacă au de investit bani, Leii ar trebui să se consulte cu partenerul / partenera de viață. 

Fecioară

O zi care vă va crește prestigiul social și veți obține beneficii de pe urma eforturilor depuse. Evitați, însă, să dați bani cu împrumut, inclusiv rudelor, pentru că o sa îi pierdeți. 

Balanță

Zi mai bună pentru oamenii de afaceri, pentru că vor continua să găsească oportunități de profit, dar vor trebui și să muncească pentru a obține avantajele scontate. Vineri ați putea achita o datorie mai veche care vă stresa. Încercați să nu intrați în dispute cu vecinii pentru că e posibil să se lase cu vânătăi. 

Scorpion

E posibil să faceți o achiziție importantă sau să câștigați un proces în instanță care vă mărește proprietatea. Păstrați-vă calmul și nu uitați că vorba dulce mult aduce. 

Săgetător

O zi în care banii parcă vă scapă printre degete. Aveți atât de multe chestiuni de rezolvat încă nici nu vă veți da seama când îi cheltuiți și pe ce s-au dus. Nu vă amestecați și nici nu vă înhămați cu munca altora, pentru că aveți deja prea multe de făcut. Mai pe seară vă vedeți cu un prieten drag

Capricorn 

O zi fructuoasă pentru Capricorni. Veți primi informații valoroase, care vă pot aduce o promovare sau creșterea salariului, iar asta vă va face fericiți. Veți finaliza lucruri care păreau blocate. Sănătatea unui membru al familiei va rămâne un motiv de îngrijorare pentru Capricorni. 

Vărsător

E o zi în care ieșiți victorioși în fața dușmanilor, dar trebuie să evitați să fiși induși în eroare de cineva, ca să nu vă stricați bucuria. Dacă vă gândiți să investiți bani în ceva, evitați să vă asumați riscuri, altfel i-ați putea pierde. 

Pești

Fii conștient de sănătatea voastră, pentru că s-ar putea să aveți niște dureri care ascund o problemă mai serioasă. N afaceri vă merge bine, veți face chiar un profit bunicel care vă mărește economiile. Aveți ocazia, spre seară, să puneți capăt unei discordii în familie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel