Horoscop 3 septembrie 2021: zodia care astăzi evită o capcană financiară

Zodiile care fac bani      Foto: Pixabay
Horoscop 3 septembrie 2021. Fermitate şi precizie astăzi, nu e rău că ne ocupăm şi de detalii.

Camelia Pătrăşcanu a prezentat astăzi, la Antena 3, horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Pentru Berbeci, ziua este marcată de rezultate foarte bune în tot ce îşi propun să facă şi văd cumva lucrurile în straturile doi-trei, în subtilitate sau mai în detaliu.

Taur 

Pentru Tauri, ziua poate fi marcată de abilitarea lor într-o acţiune pe care o duc până la fineţe şi pot deveni nişte specialişti pe o nişă.

Gemeni 

Pentru Gemeni, o zi foarte bună pentru activităţi foarte rentabile pe care le fac, legat de casă, investiţii, îşi rentabilizează toate activităţile. Foarte bună zi.

Rac 

Pentru Raci, sunt marcaje privind sfera învăţării şi a marcării de cunoştinţe, mai ales dacă au o problemă şi nu ştiu ceva, ei trebuie să înveţe să se priceapă ei, nu alţii,  la acel ceva. Şi chiar dobândesc acele informaţii.

Leu 

Pentru Lei, ziua este bună pentru că salvează sau evită o pagubă financiară, o capcană financiară, fie pentru că citesc atent un act sau nu lasă o neglijenţă să le scape.

Fecioară 

Fecioarele au şi ele o zi bună, în special prin faptul că se ambiţionează. Şi fac asta pentru că au o perspectivă acolo sau un rezultat bun pe care şi-l doresc, nu doar din conştiinciozitate. Şi merită acel rezultat să dai tot ce ai mai bun din tine.

Balanţă 

Balanţele au un marcaj legate de autoritate, trebuie să taie în carne vie. Poate ele au greşit şi trebuie să ia măsuri drastice, dar poate au greşit şi alţii şi atunci trebuie să fie foarte ferme şi chiar sunt.

Scorpion 

Scorpionii descoperă hibe şi neglijenţe mai ales în acte sau în operaţiuni oficiale. Indiferent cine de ce s-a ocupat, trebuie să intervină şi să corecteze. Dacă ei au greşit în aprecierea unor situaţii, corectează acum, au mai multă claritate mentală şi curaj de decizie.

Săgetător 

Săgetătorii pot avea o zi minunată pentru că se felicită pentru nişte lucruri pe care le-au făcut şi mai ales decizii financiare pe care le-au luat, vin acum feed-backuri bune şi află că e bine acolo unde şi-au pus banii.

Capricorn 

La Capricorni, ziua marchează determinare, voinţă, mai ales în relaţiile cu o persoană, dar o ţin pe a lor. Dar au argumente şi vin cu argumente în cifre sau dovezi, deci nimeni nu mai poate să spună nimic şi au dovezi în negocieri.

Vărsător 

La Vărsători, beneficiile zilei de astăzi sunt date de faptul că lucrează bine cu echipa sau conving pe cineva important să lucreze pentru ei, deci obţin nişte beneficii, dar datorită altora.

Peşti 

Pentru Peşti, lucruri foarte bune, trebuie să se bazeze pe nişte abilităţi ale lor şi să le scoată la suprafaţă, să nu mai facă pe modeştii, să iasă din nesiguranţă, din timiditate, pentru că pot avea o zi absolut glorioasă, dar au curaj să spună ce ştiu să facă şi la ce se pricep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel