HOROSCOP 3 ianuarie 2022: Zodii care încep săptămâna cu stângul

Horoscop. Foto: Andrea Piacquadio, de la Pexels
HOROSCOP 3 ianuarie 2022: Început de săptămână nu tocmai favorabil pentru câteva zodii. Unele vor avea parte de scandal, sunt zodii care vor avea probleme de sănătate, altele își schimbă locul de muncă sau au parte de răutăți din partea colegilor. 

HOROSCOP 3 ianuarie 2022: 

Taur

Taurii au o zi foarte dificilă, luni. Sunteți puși pe ceartă, iar asta nu este deloc bine. În felul aceste veți risca să vă stricați relațiile cu cei din jur. Chiar dacă nu sunteți într-o stare foarte bună, din punct de vedere financiar stați bine.

Gemeni

Este o zi excelentă pentru întâlniri cu prietenii. În ceea ce privește sănătatea, încercați să vă ocupați mai mult de dumneavoastră și să vă ascultați semnalele pe care le primiți de la corp. Consultați-vă medicul.

Rac

Luni, pentru nativul din zodia Rac apar schimbări pe plan sentimental. Relația dumneavoastră cunoaște un alt nivel, iar asta nu poate decât să vă bucure. Sunteți emotivi și plini de romantism. Vă gândiți chiar să-i faceți persoanei iubite o surpriză. Totul va ieși absolut superb. Nu vă lăsați intimidați la locul de muncă de colegii răutăcioși. Astrele vă recomandă să nu-i luați în seamnă.

Leu

Leii au un început de lună plin de schimbări. S-ar putea să schimbați locul de muncă sau să vă achiziționați o casă sau un apartament. Efectiv, simțiți că nu vă mai regăsiți în această formulă, iar asta vă determină să vă doriți o schimbare. În ceea ce privește starea de sănătatea, este posibil să aveți ușoare dureri de stomac. Încercați să nu mai puneți tot la suflet. Sunteți empatici, iar asta vă ia din energie, notează astrologul Antena3.

Scorpion

Vă dedicați o parte din timpul de odihnă pregătirii unor chestiuni care au legătură cu hârtii sau documente importante. Rețineți că acest lucru vă poate aduce un pic de tristețe sau cădere emoțională, pentru că vă consumă mult din resursele de energie. În relația de cuplu, apar discuții pe care le veți gestiona cu brio.

Vărsător

Nu vă lăsați păcăliți de cei care vor doar să profite de generozitatea voastră. Poate simțiți că sunteți atras de ei pur și simplu doar pentru că aveți nevoie de cineva care să vă acorde atenție. 

Care sunt cele mai norocoase zodii, aflați AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel