HOROSCOP 29 noiembrie 2021: Zodiile care rămân fără bani. Parcă li se scurg printre degete

Zodiile care pierd bani. Foto: Pixabay
HOROSCOP 29 noiembrie 2021: O zi marcată de cheltuieli neprevăzute, unele chiar inutile, achitarea de datorii și, din păcate, unele zodii chiar pierd bani pentru că nu știu cum să-i țină în mână fără să li se scurgă printre degete. Doar două zodii au noroc luni: una câștigă bani, cealaltă primește o datorie. 

HOROSCOP 29 noiembrie 2021: Zodiile care pierd bani

Berbec

Ia relația ușor sau vei strica totul. Folosește-ți simțul practic în chestiuni financiare. O zi foarte bună la serviciu. Evitați sporturile extreme.

Taur

O dimineață bună pentru a rezolva diferențele din familie. Cheltuielile tale sunt mari, dar și veniturile tale sunt mai mari. Ai răbdare, mai ales cu colegii. Trebuie să vă monitorizați sistemul circulator.

Gemeni

Te vei lega de cineva de care îți pasă. Actualizați-vă toate plățile: facturi, credite ipotecare etc. La serviciu, veți fi destul de creativ. Datorită voinței tale, ești sănătos și puternic.

Rac

Renunță la relație dacă nu ești interesat. Fii mai prudent cu cheltuielile inutile pe care le faci. Ai tendința de a greși și a neglija locul de muncă. Sistemul dumneavoastră circulator are nevoie de mai multă îngrijire.

Leu

Nu te aștepta ca problemele să se rezolve de la sine, vorbește. Evitați să vă faceți noi datorii. O problemă de muncă care poate apărea va fi bine rezolvată. Fă niște exerciții, te vor ajuta să relaxezi tensiunile.

Capricorn

Nu fi agresiv cu oamenii care te iubesc. Pot apărea posibile cheltuieli suplimentare, dar finanțele tale sunt în siguranță. Găsiți o oportunitate bună de a trece mai departe. Astăzi esti într-o dispoziție bună și acest mod este sănătos.

Vărsător

Vă vor chema să rămâneți, nu ratați. Cheltuiești în exces. Studiați toate strategiile pentru a avansa la muncă. În ceea ce privește sănătatea, ai grijă de picioarele tale, notează astrologul Antena3. 

Pești

Întâlnirea cu persoană pe care o adori te va face fericit. Un eveniment neprevăzut te obligă să cheltuiești mulți bani. Urmează schimbări favorabile la locul de muncă. Ziua în care vei fi puternic fizic și psihic.

Care sunt cele două zodii care câștigă bani, luni, află AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel