Horoscop 28 aprilie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Efort mare pentru o zodie, astăzi. Ajunge la limita puterilor
28 apr, 14:45

Daniela Simulescu, astrolog DC News
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANŢĂ

Vei avea nevoie să împrumuţi bani. Tematica principală a acestei săptămâni este reprezentată de banii la comun. Ai grijă ce faci la serviciu!

SCORPION

Ești foarte anxios pentru că ai nevoie de cineva. Vei căuta prezența cuiva şi vei avea impresia că oamenii trebuie să stea lângă tine, să te aprobe. Oamenii nu vor fi mereu de acord cu tine şi o să te enervezi. Acceptă-i aşa cum sunt! În momentul în care nu îţi convine ceva la ei, de fapt să te gândeşti că nu îţi convine ceva la tine pentru că te pui tot timpul în oglindă.

G Ad:

SĂGETĂTOR

Ai de muncă şi acasă şi la serviciu. Nu mai rezişti, este un efort suplimentar. Oamenii din jurul tău ţi se par iresponsabili şi leneşi.

CAPRICORN

Ţii cu dinţii de nişte bani cât poţi tu de mult şi nu îţi va ieşi. Vei fi foarte rigid, inflexibil. Trebuie să fii mai spiritual şi să înveţi să renunţi.  Fii mai generos!

VĂRSĂTOR

Trebuie să faci curăţenie, să te ocupi de lucrurile din casă. Tu ai vrea să te ocupi de tine mai mult. Ai nevoie de o rutină, dar nu cum ţi-o dictează alții. Planurile familiei pentru tine nu sunt cele la care te-ai aşteptat.

PEȘTI

Puteţi face pace între oamenii din jurul vostru. Astăzi, aţi putea să vă gândiţi cum s-a mai schimbat credinţa voastră, cum sunteţi pe dinăuntru.

Puteți citi toate previziunile pe DC NEWS.

Ştiri Recomandate

Când să-ți dea de gândit o durere puternică de cap
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri