HOROSCOP 26 octombrie 2021: Zodiile care iau decizii capitale ca să scape de energii negative

Zodiile care au ceva de dovedit. Foto: Pixabay
HOROSCOP 26 octombrie 2021: Nativii sau cei cu ascendentul în zodiile care urmează au de luat decizii capitale pentru ca viața lor să nu mai fie afectată de energii negative emanate de alții. 

HOROSCOP 26 octombrie 2021: Berbecii trebuie să-și stăpânească impulsul și să aibă răbdare, Taurii trebuie să scape de acea persoană toxică pe care o acceptă fărră motiv în jurul lor, Racii trebuie să se abțină să muște, Săgetătorii trebuie să scape de ceea ce le epuizează energia, iar Capricornii trebuie să stea ferm pe poziție. Pentru unii, marți chiar vor fi trei ceasuri rele, așa cum spune proverbul, pentru alții, însă, lucrurile se vor așeza nesperat de bine și de avantajos pentru ei. Iată zodiile care sunt în impas dintr-un motiv sau altul: 

Berbec

Dacă în acest moment nu vă puteți îndeplini anumite dorințe, asta nu înseamnă că trebuie să renunțați la ele. Astrele spune că trebuie să aveți răbdare! Cineva din familie vă va emoționa într-un fel unic. De multe ori, aveți prea multe așteptări de la cei din jur, iar asta nu vă face bine. 

Taur

Marți, aveți în jurul dumneavoastră o persoană toxică, care efectiv că absoarbe toată energia pozitivă pe care o aveți. Încercați să identificați această persoană și să o îndepărtați. 

Rac

Marți, aveți tendința să faceți același lucru pe care îl face cei din jur cu dumneavoastră. Nu este necesar. Oamenii pot fi foarte răi, iar dumneavoastră chiar nu sunteți așa. Încercați să rămâneți la fel de buni și sensibili. 

Scorpion

Sunt oamenii în jurul dumneavoastră care parcă și-ar dori să rupă legăturile cu dumneavoastră Încercați să priviți partea bună a lucrurilor. Asta vă poate pune într-o dispoziție proastă, notează astrologul Antena3.

Săgetător

Multe lucruri din jurul dumneavoastră vă consumă foarte multă energie. Încercați să vă găsiți mai mult timp pentru dumneavoastră și pentru plăcerile pe care le aveți. La locul de muncă, nu pare să vă simțiți foarte comod.

Capricorn

Dacă cineva nu este de acord cu dumneavoastră, cel mai bine este să nu intrați în conflicte. Urmează câteva zile cu multe schimbări, iar multe dintre ele chiar majore în viața de cuplu și la job.

Care sunt zodiile care au noroc marți, aflați AICI:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Ce sunt problemele digestive și de câte tipuri. Care sunt primele simptome ale acestora

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel