Horoscop 26 aprilie - 2 mai. Zodia care va fi mai incisivă decât de obicei

Furie, critici
Horoscop 26 aprilie - 2 mai. Nativii unei anumite zodii vor fi, săptămâna viitoare, mai nervoși și mai incisivi decât de obicei.

Horoscop 26 aprilie - 2 mai. Pentru nativii unei anumite zodii, perioada 26 aprilie - 2 mai îi va face să fie mai incisivi decât de obicei, posibil presiunea din preajma obligațiilor de Paște.

„Veți fi cei mai supărați săptămâna aceasta că trebuie să faceți pe plac și mamei, și tatălui, și rudelor, dar cu atâtea planete în casa a IV-a vreți să stați acasă. Dar și statul acasă va fi plin de evenimente neprevăzute săptămâna aceasta. Adică veți reuși să fiți drăguți și simpatici, să vă faceți plăcuți în fața oamenilor care vă văd, dar voi ați vrea să îi strângeți pe toți de gât între ghilimele, ați vrea să vă vedeți de viață. Să nu uitați că aveți pe Saturn acolo în casa I și planetele în casa a IV-a, o să vi se pară că toți sunt imaturi, că toți vorbesc prostii, că trăim niște vremuri atât de importante, și că trebuie să avem grijă de noi, și că trebuie să facem în așa fel încât să treacă pandemia și voi o să îi vedeți pe ei preocupați de ce bluziță au, de ce rețetă au mai făcut și o să vă dați ochii peste cap, și o să înnebuniți, și o să vă enervați, și o să vă pierdeți răbdarea și o să trebuiască să începeți voi o discuție și o să vedeți că o să vi-i puneți pe toți în cap”, spune astrologul DC News, Daniela Simulescu, despre nativii zodiei Vărsător, pentru Dc News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel