Horoscop 25 iunie. Zodia care are astăzi multe temeri legate de bani

Horoscop 25 iunie 2021. Zodiile încă mai resimt senzația apăsătoare a Lunii Pline de ieri. 

Berbec

Vei fi prea serios pentru o zi de vineri. Vrei să ți se respecte programul și nu accepți nicio abatere. Îți prețuiești timpul mult mai serios.

Taur

S-ar putea să fii nevoit să faci mai multe drumuri pentru cei dragi. Nu îți ignora abilitățile de negociere, îți vor folosi cu siguranță.

Gemeni

Vrei să te înconjori cu mai mulți oameni. Simți că ai nevoie de alte povești astfel încât să nu devii o persoană prea blazată.

Rac

Tu ai vrea să treci cu vederea micile neînțelegeri din cuplu, însă partenerul nu este de acord și te va sâcâi mult timp.

Leu

Va fi o zi ca toate zilele, poate mai plictisitoare ca altele. Munca este una repetitivă, nu ai nimic nou care să te provoace.

Fecioară

Evită să te bazezi astăzi pe ajutorul apropiaților. Poate ar fi cazul să îți demonstrezi că te poți ajuta și de unul singur.

Balanță

Dacă te vei focusa pe muncă, ziua va trece mult mai repede. Prietenii vor avea câteva propuneri pentru weekend.

Scorpion

S-ar putea ca mintea să îți joace feste. O să ai senzația că ai pierdut anumite amintiri. Șefii vor fi mai intransigenți.

Săgetător

Partenerul va fi dispus să se ocupe de planificarea weekendului. Și ție îți stă gândul la distracție, însă ai multe temeri legate de bani.

Capricorn

Vei avea o stare de liniște în urma Lunii Pline din semnul tău. Ca și cum ceva s-a rezolvat și că de acum încolo ai încredere în tine.

Vărsător

Te vei înțelege de minune cu toți colegii până când va trebui să vă mai împărțiți din proiecte. Partenerul va fi mai impetuos.

Pești

Poate fi o zi bună pentru studiu. Nu neapărat ceva complicat. Poți asculta chiar un podcast sau citi articole educative, potrivit astrologului DC NEWS, Daniela Simulescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel