HOROSCOP 23 aprilie: Taur, Leu, Fecioară, Balanță, Capricorn. Zodia care are NOROC DE INVIDIAT cu banii

Zodia care are noroc de invidiat cu banii. Foto: Pixabay
HOROSCOP: Dintre toate zodiile, pe 23 aprilie una dă lovitura. Are un noroc de invidiat!

HOROSCOP 23 aprilie: 

Taur

E bine să mai uitați de problemele familiale și să vă concentrați și asupra relației cu partenerul. Pe plan financiar, e bine să faceți economii, însă nu uitați și de voi. Niciodată, exgerarea nu este bună. Atenție la accidentele domestice în această perioadă.

Leu

Nu puneți bariere emoționale în fața tuturor, s-ar putea să îndepărtați oameni dragi. Aveți noroc de invidiat cu banii. Evitați coliziunile cu colegii dvs. de muncă. Este o zi dinamică, bucurați-vă de ea!

Fecioară

Veți fi tentați să începeți o aventură, dar vă dați repede seama că nu vă face bine. Economiile dvs. pot fi afectate de o cheltuială semnificativă. Aveți noroc în afaceri. Este recomandat să mențineți ziua de lucru la opt ore.

Balanță

Entuziasmul vă va motiva în special partenerul de viață. Respingeți propunerea de investiții care apare, sau economiile dvs. vor avea de suferit. La serviciu vă veți simți bine alături de colegi. Nu uitați de controalele de rutină, notează Antena 3. 

Capricorn

Aratați partenerului de ce aveți nevoie. Din punct de vedere economic, ar trebui să fiți mai realiști. La locul de muncă, o zi destul de monotonă. Tranchilizantele pe termen lung nu ajută.

Care e zodia cea mai fericită vineri, aflați AICI: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel