Horoscop 22 ianuarie: o zi cu multă energie pentru Berbeci și Vărsători

Energia negativă și furia ne pot afecta sănătatea. Foto: Pixabay
Horoscop 22 ianuarie. Taurii vor să fie ascultați, Gemenii își fac liste cu proiecte.

Horoscop 22 ianuarie. Astrologul Dc News spune că Luna va tranzita semnul Fecioarei, iar Mercur retrograd se apropie de conjuncția cu Soarele din Vărsător - adică vom fi preocupați în general de treburile gospodărești, de eficientizare și organizare. 

Previziuni:

Berbec - Ai energie să te ocupi de toate. Ba chiar îi poți motiva și pe cei apropiați. Marte încă te sprijină dacă vrei să faci sport sau să călătorești.

Taur - Vrei să fii luat ascultat, luat în calcul și respectat. Te vei răzvrăti dacă persoanele dragi nu te vor asculta sau nu îți vor da dreptate.

Gemeni - Conjuncția Mercur retrograd-Soare te va face să pleci undeva și să uiți pe parcurs ce aveai de făcut. Este important să îți faci o listă cu proiecte.

Rac - Îi vei sprijini pe cei dragi să se ocupe de unele îndatoriri. Ziua va fi destul de agitată, însă vei face față cu brio la toate.

Balanță - Nivelul tău de energie nu este unul bun. Dar ai în continuare cuvintele la tine și reușești să îi convingi pe apropiați de absolut orice.

Scorpion - Te poți baza pe prieteni sau cunoștințe. Te vor ajuta să rezolvi unele probleme sau să petreci unele clipe minunate.

Săgetător - Astrele te vor sprijini dacă vrei să aperi sau să salvezi pe cineva. Generozitatea și implicarea vor fi bineînțeles apreciate.

Vărsător - Nu este cazul să te gândești prea mult la un subiect. Există riscul pierderii simțului obiectiv. Sau logica ta va avea de suferit, arată DC News.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel