HOROSCOP 2 IUNIE: Berbec, Rac, Fecioară, Capricorn, Pești. Zodiile care pierd bani

Zodiile care pierd bani. Foto: Pixabay
HOROSCOP 2 IUNIE: Astăzi unele zodii pot pierde bani dacă nu sunt atente sau ascultă sfaturile altora. Altele ar trebui pur și simplu să refuze să semneze contracte

HOROSCOP 2 IUNIE:

BERBEC

Berbecii trebuie să aibă grijă la modul în care cheltuie banii. Veți încerca multe lucruri noi azi, dar trebuie să rămâneți în zona rațională și matură. Feriți-vă să semnați documente sau contracte.

RAC

Azi Racii vor primi sfaturi de la prieteni și familie legate de cum ar trebui să procedeze. Nu îi ascultați sub nicio formă, ci bazați-vă pe intuiția voastră. Iar pe plan financiar vă merge excelent.

FECIOARĂ

Fecioarele sunt destul de emoționale, iar riscul de stârni un scandal este extrem de ridicat. De data aceasta dinspre voi vine energia conflictuală, așa că învățați să vă controlați emoțiile.

CAPRICORN

Recomandarea astrelor pentru Capricornii este să nu semneze acte, să nu ia decizii importante privind afacerile și relația cu băncile. S-ar putea să fiți atrași într-o capcană când vorbim de credite sau contracte, notează ObservatorNews.ro

PEȘTI

Iar nativii Pești sunt sprijiniți de o femeie și primesc un răspuns pozitiv pentru un loc de muncă. Dacă astăzi depuneți un CV, sunt mari șanse să primiți un răspuns pozitiv.

Ce zodie are DOAR AZI noroc cu carul, aflați aici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Masca de argilă: 6 beneficii minune pentru ten

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel