Horoscop 18 mai. Zodia care se va plânge azi de absolut orice

Job  FOTO: pexels.com
Horoscop 18 mai. Astrologul DC News, Daniela Simulescu, spune că nativii din Leu vor avea azi un nivel ridicat de anxietate.

Berbec - Ești total diferit față de ieri, ai alt tonus. Ceilalți vor observa noua ta atitudine și vor decide să îți acorde mai multă atenție sau alte șanse.

Taur - În prima parte a zilei, te vei plânge de absolut orice, dar pe urmă îți vei reveni. Vei accepta că nu poți controla chiar tot ce se întâmplă în viața ta.

Rac - Socotelile de acasă nu se potrivesc deloc cu acelea din târg. Vei experimenta tot felul de stări atunci când vei discuta despre bani cu apropiații.

Leu - Chiar dacă nu se întâmplă ceva în mod special la serviciu, nivelul de anxietate va fi destul de ridicat. Gândește-te la ce vrei să demonstrezi, cui și de ce.

Scorpion - Astrele îți recomandă să fii mult mai vigilent în relațiile cu șefii sau colegii. Nu ești superficial din fire, dar astăzi te vei concentra cu greu. Vei găsi sprijin în brațele partenerului.

Capricorn - Dacă nu vei învăța să renunți, adică să amâni sau să anulezi, vei avea mult mai mult de pierdut. Și pe bune, chiar nu le poți face chiar pe toate!

Restul previziunilor pe DC News.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Dr. Doru Negru
EXCLUSIV

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel