HOROSCOP 17 mai. Berbec, Rac, Săgetător, Capricorn, Pești. Zodia forțată să achite o datorie

Zodiac, horoscop. Foto: Pxhere
HOROSCOP 17 mai. Dacă pentru unii astrele arată că vor avea un început de săptămână excelent, alții vor scoate din buzunar sume consistente ca să achite (poate) o datorie, ceea ce-i va dezechilibra financiar. Dar e musai să o rezolve luni! 

HOROSCOP 17 mai: 

Berbec

Nativii BERBEC vor rezolva ceva legat fie de afaceri, fie relația de dragoste. Este vorba mai mult de o împăcare, în niciun caz de conflicte, aşa că nu uitați să fiți maleabili.

Rac

RACII sunt mai melancolici decât de obicei. Nu lăsați trecutul să vă afecteze starea, mai ales dacă vă întâlniți cu o fostă iubire sau o persoană cu care nu ați mai vorbit de mult.

Săgetător

SĂGETĂTORII trebuie să fie atenți la excese şi să nu suplinească anumite lipsuri emoționale cu altfel de activități.

Capricorn

Pentru CAPRICORNI planul financiar se poate dezechilibra din cauza unei sume consistente pe care trebuie să o plătiți. Fie o reparație sau o achiziție importantă. Dacă este ceva urgent, rezolvați azi, notează ObservatorNews.ro

Peşti

Iar nativii PEŞTII pot rezolva ceva legat de acte, hârtii, documente, dar fiți atenți la orice detaliu care vi se pare în neregulă.

Ce bucurii incredibile vor avea celelalte zodii, aflați AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel