Horoscop 14 septembrie. Zodia care se lovește de cheltuieli neprevăzute legate de mașină
13 sep, 17:35

Horoscop, bani
Horoscop 14 septembrie. Scorpionii au probleme cu partenerul, Taurii trebuie să facă față unei situații pe care au uitat-o.

Horoscop 14 septembrie. Previziunile astrologului:

Berbec - Relația de dragoste se îndreaptă spre următorul nivel. Un membru al familiei sau un prieten vă ajută să vă achitați datoriile. Convinge-ți șefii de nevoia unui makeover. Dacă vă doriți să renunțați la tutun, astăzi este cea mai bună zi. 

Taur - Nu ignorați dragostea celor pe care îi cunoașteți. Trebuie să faceți față unei situații pe care ați uitat-o. Încercați să vă găsiți alt domeniu de activitate. Astăzi, vă simțiți relaxați și fericiți. 

Rac - Astăzi, este o zi perfectă pentru o întâlnire. Fericirea nu stă doar în lucrurile materiale. Oportunitate de avansare în carieră. Corpul dvs.vă cere să renunțați la excese.

G Ad:

Leu - Va apărea persoana mult așteptată. O zi bună pentru a începe o nouă afacere. Te veți strădui să învățați ceva nou, care vă va folosi la job. 

Fecioară - Cheltuielile neprevăzute apar legate de mașina dvs. În relația de cuplu, apar mici tensiuni, însă acestea se vor rezolva în a doua parte a zilei.

Balanță - Dragostea și afecțiunea vor fi un motiv de satisfacție. Lipsa banilor împiedică buna funcționare a afacerii dvs. Simțul umorului este important chiar și în problemele de muncă. Momentul ideal pentru a petrece timp cu cei dragi.

Scorpion - Astăzi, problemele cu partenerul sunt ușor de rezolvat. Perioada de monotonie la locul de muncă se va încheia în curând. Dacă nu vă odihniți cât aveți nevoie, s-ar putea să aveți probleme cu concentrarea, potrivit Antena 3.

 

Ştiri Recomandate

Alimentele pe care să le mănânci ca să previi anemia
Dietele de slăbit care îți mențin inima fericită
Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Crossuri parteneri