Horoscop 13 mai. Berbecii se lovesc de tot felul de amânări la job, Leii au ajuns într-un punct mort

Horoscop 13 mai. Racii simt nevoia unei schimbări pe plan profesional.

Horoscop 13 mai 2021:

Berbec - La muncă vor apărea tot felul de contracarări sau amânări. Cu toate acestea, problemele economice nu vor apărea. Pe plan sentimental, indicat ar fi să nu vă grăbiţi, deoarece jocul seducător va duce la un romantism de neuitat.

Taur - o zi bună pentru a rezolva reclamațiile legale, sau pentru a solicita o creștere a venitului. În relaţia cu partenerul de viaţă, un argument va aduce la iveală sentimente ascunse de ostilitate.

Rac - Pe plan profesional simţiţi nevoia să faceţi o schimbare, ceea ce vă conferă un sentiment de ușurare. Nu ezitaţi. Această schimbare va fi una favorabilă. Stilul tău de viață se va îmbunătăți. Pe plan personal, afinitățile cresc și armonia vă reapărea în cuplu.

Leu - Dacă aţi ajuns într-un punct mort, cel mai bine ar fi să vă întoarceţi câţiva paşi înapoi şi să analizaţi ce aţi greşit. Acolo vă veţi găsi răspunsul. Pe plan sentimental, partenerul vostru şi-ar putea lua mai multe libertăţi decât v-aţi înţeles.

Săgetător - Pe plan profesional, Săgetătorii ar putea întâmpina dificultăți și este indicat să facă anumite schimbări pe care au ezitat până acum să le facă. Pe de altă parte, relațiile vor evolua într-o direcție bună. Carisma Săgetătorilor îi va face irezistibili și vor fi în centrul atenției, potrivit Antena 3.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel